но только не по телеку... 45 минутная серия прерываемая почти наверняка 2 раза 10 минутной рекламой - это выше человеческих сил... Лучше потом ДВД с переводом посмотреть...
но только не по телеку... 45 минутная серия прерываемая почти наверняка 2 раза 10 минутной рекламой - это выше человеческих сил... Лучше потом ДВД с переводом посмотреть...
Гадаю буде як з Ліквідацією, коли серії мало не день-в-день потрапляли на торент. Звісно, без реклами
Гадаю буде як з Ліквідацією, коли серії мало не день-в-день потрапляли на торент. Звісно, без реклами
но мы не говорили про русский... мы говорили про украинский.... стало быть, мимо кассы.
Ці у мене є, але це російський переклад (місцями непоганий, але там, де до нього не дійшли шкідливі рученята "прафєсіаналав"). А ми обговорюємо український переклад, який має шанс бути якісним, принаймні українські переклади культових речей типу Альфа, Сімпсонів, Футурами просто на дві голови кращі за російські.
А кто его смотрит? Я глянул первую серию, прямо новый жанр какой-то, медицинская фантастика (хня какая-то, другими словами).
Это весь сериал такой?
это кокой-то наркоманский фильм второй раз попыталась осилить первую серию - фих там. бредятина. скажите, дальше будет то же самое или даже и не пытаццо осилить вторую серию?
Я смотрю. С дитями. Малые в восторге от сериала, впрочем, я тоже. Надеюсь, с переводом не подкачают. То, что видела в рекламе, меня совсем не порадовало.
Фильм не без юмора, но настолько дозированного... скачал первый сезон, половину посмотрел. Смотреть можно, когда другого ничего нет.
А кто его смотрит? Я глянул первую серию, прямо новый жанр какой-то, медицинская фантастика (хня какая-то, другими словами).
Это весь сериал такой?
Насправді це не фантастика. Люди, які створили серіал, стверджують, що всі випадки, які вони показують у тому чи іншому вигляді зустрічались у реальній практиці реальних лікарів (не одного, звісно). Але лікарська частина там хоч і важлива, але зовсім не головна. Значно цікавіші стосунки людей і аналізи мотивації поведінки, які регулярно видає Хаус пацієнтам та співробітникам. Ну і, звичайно, чудова гра акторів. IMHO, серіал варто було б дивитись щонайменше заради Хью Лорі, який зіграв Хауса (це відомий британський актор, у нас показували за його участю британський комедійний серіал "Дживс та Вустер").
Фильм не без юмора, но настолько дозированного... скачал первый сезон, половину посмотрел. Смотреть можно, когда другого ничего нет.
Сприйняття цього серіалу дуже сильно залежить від перекладу (сильніше ніж звичайно).