но только не по телеку... 45 минутная серия прерываемая почти наверняка 2 раза 10 минутной рекламой - это выше человеческих сил... Лучше потом ДВД с переводом посмотреть...
В ответ на: но только не по телеку... 45 минутная серия прерываемая почти наверняка 2 раза 10 минутной рекламой - это выше человеческих сил... Лучше потом ДВД с переводом посмотреть...
Гадаю буде як з Ліквідацією, коли серії мало не день-в-день потрапляли на торент. Звісно, без реклами
В ответ на: но только не по телеку... 45 минутная серия прерываемая почти наверняка 2 раза 10 минутной рекламой - это выше человеческих сил... Лучше потом ДВД с переводом посмотреть...
Гадаю буде як з Ліквідацією, коли серії мало не день-в-день потрапляли на торент. Звісно, без реклами
Ці у мене є, але це російський переклад (місцями непоганий, але там, де до нього не дійшли шкідливі рученята "прафєсіаналав"). А ми обговорюємо український переклад, який має шанс бути якісним, принаймні українські переклади культових речей типу Альфа, Сімпсонів, Футурами просто на дві голови кращі за російські.
это кокой-то наркоманский фильм второй раз попыталась осилить первую серию - фих там. бредятина. скажите, дальше будет то же самое или даже и не пытаццо осилить вторую серию?
Я смотрю. С дитями. Малые в восторге от сериала, впрочем, я тоже. Надеюсь, с переводом не подкачают. То, что видела в рекламе, меня совсем не порадовало.
В ответ на: А кто его смотрит? Я глянул первую серию, прямо новый жанр какой-то, медицинская фантастика (хня какая-то, другими словами).
Это весь сериал такой?
Насправді це не фантастика. Люди, які створили серіал, стверджують, що всі випадки, які вони показують у тому чи іншому вигляді зустрічались у реальній практиці реальних лікарів (не одного, звісно). Але лікарська частина там хоч і важлива, але зовсім не головна. Значно цікавіші стосунки людей і аналізи мотивації поведінки, які регулярно видає Хаус пацієнтам та співробітникам. Ну і, звичайно, чудова гра акторів. IMHO, серіал варто було б дивитись щонайменше заради Хью Лорі, який зіграв Хауса (це відомий британський актор, у нас показували за його участю британський комедійний серіал "Дживс та Вустер").