... СD-магнітолку можна придбати за 130 зелених? МП3 - не критично, головне щоб CD-R та CD-RW нормально зчитував, поменше збивалась під час руху, ну і бажано щоб дизайн не "кахельним" був. Можливо що хтось б/у в гарному стані в звязку зі своїм апгрейдом запропонує?
Скажем так - я так подозревая что Kenwood тебе поможет. За такие деньги можешь взять неплохую автомагнитолу. Поедь на Перова. ПРисмотрись. Я не стал брять себе с СД по причине , так сказать паранои - чем сложнее тем ненадежнее - а есил учитывать что ставиться в ВАЗ то даже самая навороченая магнитола будет "прыгать" по этому отсановил свои выбор на Kenwood модельне помню но цена/качество/гарантия мне понравиились. + Сенсорное управление.
Дякую за пораду. Я так і зробив. Вибрав Kenwood KDC-M4524GY , який крім CD-R,RW ще зчитує mp3. В цілому, покупкою задоволений. Вже встиг проїхати більше 600 км. Ніразу не збойнув. Видно, ходова в мене мягка. ;-)
160 баксів на Пєрова. Перед цим брав у них попередню магнітолу, теж Кенвуд, але касетний. Пропрацюв більше року, був ним задоволений. Вирішив не змінювати продавця і звернувся до них. Одне лякає, що вони (продавці) ламери. Мене постійно дивує, як можна продавати товар і не знати його характеристик і можливостей? Добре, що раніше по інету пошастав і вже трохи визначився з моделлю апарата. На що звернув увагу, CD та mp3, само-собою чудово грають, а ось радейко порадувало більше ніж попередній. Можливо, що роль відіграло можливість вибору акустики. Ефект і справді є при виборі, і він відчутний.