Нужно мне узнать, какую скидку нашим будущим конкурентам дают их иностранные поставщики - чтоб определить, стоит ли заниматься новым видом продукции... Конкуренты идентифицированы и имеем предложение из Израиля с хорошей скидкой. Не знаю даже с чего можно начать! Научите плохому!
Е-мое, женщинам надо еще рассказывать, как шпионить?
3 метода: 1.водка. 2.сіськи. 3.доляри. вибирай і використовуй. можна все разом. )
Нужно мне узнать, какую скидку нашим будущим конкурентам дают их иностранные поставщики - чтоб определить, стоит ли заниматься новым видом продукции... Конкуренты идентифицированы и имеем предложение из Израиля с хорошей скидкой. Не знаю даже с чего можно начать! Научите плохому!
водка сіські доляри - все вірно, але як варіант - попробуй звязатись з конкурентами в якості великого замовника. Враховуючи що торгів нема - можуть лити навіть в ноль. От ти і попробуй видушити в них мінімальну ціну. При цьому використовуй двох конкурентів, і кожного дави. Тягни, торгуйся - вони не злізуть з тебе якщо будуть вірити що замовлення реальне. Так можна взнати приблизний рівень ціни, але він буде не далекий від реального.