19 ноября 2008г., вечером, был найден спаниель, кобель, темного окраса. Молодой, чистый, упитанный, на вид здоровый, был в широком кожаном ошейнике. Найден в районе Виноградарь, возле магазина Сильпо по ул.пр.Правды, 66.
МАЛЫШ ПЛАЧЕТ, И ОЧЕНЬ ЖДЕТ СВОЕГО ХОЗЯИНА. ОН ОЧЕНЬ СКУЧАЕТ!!!
В ответ на: незнаю, в данный момент малыш живет в новой семье
Тобто вже виясняти не будете,чи він з тієї об*яви?
попробуем позвать по кличке
Краще попробуйте знайти хоч одну об*яву,якщо справді переживаєте. Так вірніше буде. Можливо господарі по ньому побиваються,а якщо дитина,то взагалі... А ви відразу в нову сім*ю...Ех...
Краще попробуйте знайти хоч одну об*яву,якщо справді переживаєте. Так вірніше буде. Можливо господарі по ньому побиваються,а якщо дитина,то взагалі... А ви відразу в нову сім*ю...Ех...
Если вы не знаете, всего , то не стоить обвинять... собаке около 6лет, в течении месяца искали хозяина, ни в инете ни во всем районе не было объявки про пропал, мы обьклеели весь виноградарь, даже попросили поклеить в маршрутах и автобусах...если б его искали, то нашли бы уже давно...а не спустя 1.5 месяца....
Если вы не знаете, всего , то не стоить обвинять... собаке около 6лет, в течении месяца искали хозяина, ни в инете ни во всем районе не было объявки про пропал, мы обьклеели весь виноградарь, даже попросили поклеить в маршрутах и автобусах...если б его искали, то нашли бы уже давно...а не спустя 1.5 месяца....
Не ображайтесь,просто собака може зайти далеко і об*яви про пропажу були розклеєні в іншому місці. Можливо,господарі не бачили Ваших об*яв про знахідку. Не будьте такі категоричні в плані *не хотіли знайти*. Три роки тому в мене пропав пес. По батьковій вині-взяв його на рибалку. Як мені це важко було-передати не можу.До сих пір думаю-де він,як він,чи живий,як до нього відносяться. Йому на той момент було три роки. Шукала як могла,хотіла навіть сходити *до бабки*,яка по фото гадає,але рідні засміяли. Може це дійсно по дурному,але я вже не знала що робити. Моя мала,коли бачить фотографію,досі плаче,тому я ховаю. Ось таке. Просто уявила себе на місці господарів.