йому це треба буде довести. показати наприклад дислокацію чи як там воно в них називається на цей час і на це місце.
Ты КАСУ почитай. Это не ему доказывать придется, а тебе.
питань нема. я теж в суд принесу роздруківки фото себе любимого на машинці в зовсім іншому місці але в той самий час. чим цей доказ гірше гаєвого?
Ничем не хуже, вы оба несете уголовную ответсвенность за лжесвидетельство.
[цитат]а я завтра з аварійкою зупинюсь біля бехи що вже пару днів зранку стоїть на повітрофлотському між волинською і ополчення (і через затоновані вікна фотає всіх на знак 40), постукаю хлопцям у вікно і запропоную щоб тросом відтягти 50 метрів на сто якщо вони поламались.
Ага, а они скажут "уйди дядя не мешай"
Ок, ну нафоткаем мы их и шо...? куда их отправлять??? по адрессу в ГАИ???
Ок, ну нафоткаем мы их и шо...? куда их отправлять??? по адрессу в ГАИ???
в прокуратуру імхо. і фотогалерею зробити на форумі і розпіарити її в пресі. а через якийсь час знову в прокуратуру - чи оштрафований такий-то пепелац про порушення якого вас повідомлено тоді то?
Стоит ***** и сегодня, но чуть дальше за мостом на Киквидзе. Темно синяя девятка или восьмерка АА8909СО ... а метров через 100 ...
а я сегодня ее не видел на обычном месте..
они перебазировались чуть дальше ... за путепровод "выезд на Киквидзе" ...
Стоит ***** и сегодня, но чуть дальше за мостом на Киквидзе. Темно синяя девятка или восьмерка АА8909СО ... а метров через 100 ...
а я сегодня ее не видел на обычном месте..
сьогодні бачив, але вона стояла у зворотньому напрямку (до Московської).
Сегодня лицом к Московской плащади с обратной стороный моста стояла болотного вида шестерка.