Сьогодні купив - Таврія 1.2L у Львів-Авто. Приймаю поздоровлення! Тавроводи-львів'яни, порадьте хороші автотовари, де можна купити _оригінальне_ масло, свічки, etc.
Вітаю. хоча Львів-Авто не є найкращим вибором. м"яко кажучи. стосовно витратних - постійно купую на Алекс-Авто, і вибір є і ціни нормальні. Виходячи з того, що ти купив авто на Львів-Авті, їхня гуртовня і сервіс до тебе близько. а от обслуговувати авто краще на Пластику.
Купив тому що була "жива" машина потрібного кольору. За рекомендацію АлексАвто - дякую, теж чув про них добре. Я колись бачив рекламу спеціалізованого Тавромагазину, здається на Личаківській Не знаєш?
Я знаю - будинок перед Господарським судом якщо їхати знизу Личаківської - телефон - хіба завтра скажу. На автобазарі на Зеленій (між ДСК і Сихівським масивом) є дві будки по автозапчастинах по Тавріях - там дешевше ніж в магазині на Личаківській, про якість не скажу, не спец сам авто купив в червні цього року . До речі сам - то я з Миколава (по дорозі на Стрий), але працюю у Львові.
Знаю один гамазин - на Б.Хмельницького, 177. 98-39-52. хоча і на вивісці тільки ДеуВо, не звертайте уваги - до Таврів теж є багато чого. Любий каприз за ваші гроші, чого немає можна замовити. Думаю що можна буде організувати і знижку для тавроклубу. в усякому разі я в них її вже маю. (правда і накуплав всякого...)