що вірою і правдою служив мені ось уже дев"ять років. а саме Тавра. Не встиг виїхати на базар і відірвали що називається з рук - фактично за півгодини був покупець, і не один. Для тих кого цікавить: "Оцінили" авто при знятті з обліку по таблицях в 1556 грн з копійками, а пішла за трохи меншу суму в іншій валюті. за дев"ять років авто подешевшало всього на 30% - як на мене то є супер, при тому що фактично я продажем не займався. Якщо б бтрохи більше затратив часу і зусиль, то може й ще дорожче пішов би. Продав без усяких там довіреностей - не хочу мати потім ніяких пригод. це була одна з умов продажу, що відсіяла значну частину покупців.
тепер ніби чогось не вистачає - на чому ж тепер джипуватиму? Славуту шкода, а Ланос до того взагалі не надається... Що не кажи - Тавр класне авто.
а в лучшем случае славутовод... но дух уже не тот..
1. Тавроводы переходят в ланосоводы 2. Таврии отрывают с руками (я тоже на базаре до запланированных покупцов не доехал - перебили) 3. Тавроводы на Ланосах ностальжируют по временам когда спокойно ездили по нашим дорогам, а не думали про высоту люков на дороге и бордюров при парковке ЗЫ: Эх, вот бы Ланос 4*4 сделали а-ля Октваия, Вольва иль Меган - супер бы пощло.
можна я ще хоч трошки Тавроводом побуду, хоча-б посмертним? тху, почесним?
пішов правити профіль...
Re: Ой куме не кажіть. і нащо мені оті іномарка? (-)
Будеш почетным тавроводом а по нечетным ланосоводом!
П. 3 имхо достаточно важен при езде по городу, и почему тогда они все таки пересажываються???
ЗЫ. Я с ней надолго
Хотя бы универсал сделали ли бы. И Сенс - тоже (и 5дв.хетч)
Серега, ну ты даешь. Откуда столько уверенности?
та є трошки різниця. я як на ланосі їду - таке враження що один на дорозі. всі дистанцію тримають, ніхто не підріза, не фафака... а Тавра то обганяли правим рядом, навіть коли тихенько під 90 летів.
я надеюсь
Это субъективно, вопервых. Во вторых - мне и так почти никто не мешает. Хотя инвалидов на старых помойках и ВАЗах хватает.
Сегодня женщина на Шкоде начала 90-х чуть не проторанила на Лыбедской. Ей захотелось из 3-го ряда в первый, при этом не включив поворот - она туда и рванулась, если бы я тормознул - то был бы сейчас без левого переднего крыла. Но имхо от таких инвалидов Ланос не спасет. Все равно он собран в Украине - а для них это озночает " не машина, едет лох"
ЗЫ. На больных грешно обижаться, надо только осторожно с ними.
1. Согласно ПДД это не обгон, а "опереженение". 2. Для меня это нормальный стиль езды, всегда еду максимально в правом ряду, кроме мест где это явно проигрышный вариант. Сегодня так на набережной обогнал несколько БМВ (на светофоре напервом повороте на Подол, Киевляне должны знать это место), те водители кто сразу понял тему, пристроились за мной и вперед.
1. випередження це коли просто ідеш по правій полосі. а якщо по лівій, обганяєш і потім _повертаєшся назад на ліву_ то це обгін.
схоже ти у Львові ще не бував, в нас права полоса для припаркованих машин. а обігнати можна хіба що через дирку або з закритими очима по зустрічній. старе місто і вулички вузенькі томущо.
Обгон - это маневр ТС с выездом на полосу встречного движения.
Согласно новых ПДД принятых с 01.01.2002, изменилась определения обгона и опережения, как именно смотри пост Джеди. Все остальное - опережение.
А во Львове был, только давно, лет 5-6 назад. Мне тогда 15 было, потому изучать город в плане проездов у меня даже мысли не было
Хотя со своим правым рядом осекся в Черкассах. Его там просто нет. Я поробывал там ехать - это грустно. Потом я заметил, что местные даже не пытаются туда соваться.
таки так - давненько. років надцять пройшло. звиняйте - йду купляти нові ПДР і курити обкладинку
ну років 5-6 тому у Львові їздити якось простіше було. машин менше, чи що - не знаю. зараз часом враження що на слалом чи гонки на виживання попав.
я в Чернівцях також зі своєю львівською манерою їзди якомь мало не проколовся - схоже там нікому і в голову не приходить, що правий ряд - це виключно для низьколітаючих Таврій