Мому котику 2 місяці і пару днів,живе в мене майже два тижні. Має дуже гарний апетит,на їду просто накидається. А ось після того,як поїсть починає біля тарілочки загрібати лапками, ніби щойно сходив в туалет. І так кожен раз. Я вже грішним ділом подумала, що він десь гадить біля миски з їдою. Але ні,все чисто. Ходить тільки на лоток з наповнювачим. Просто цікаво,що він там *загортає*,ще такого не бачила!
В ответ на: Мому котику 2 місяці і пару днів,живе в мене майже два тижні. Має дуже гарний апетит,на їду просто накидається. А ось після того,як поїсть починає біля тарілочки загрібати лапками, ніби щойно сходив в туалет. І так кожен раз. Я вже грішним ділом подумала, що він десь гадить біля миски з їдою. Але ні,все чисто. Ходить тільки на лоток з наповнювачим. Просто цікаво,що він там *загортає*,ще такого не бачила!
Кризис, котярык интуитивно пытается закопать че-нить на чёрный день.
В ответ на: Мому котику 2 місяці і пару днів,живе в мене майже два тижні. Має дуже гарний апетит,на їду просто накидається. А ось після того,як поїсть починає біля тарілочки загрібати лапками, ніби щойно сходив в туалет. І так кожен раз. Я вже грішним ділом подумала, що він десь гадить біля миски з їдою. Але ні,все чисто. Ходить тільки на лоток з наповнювачим. Просто цікаво,що він там *загортає*,ще такого не бачила!
Кризис, котярык интуитивно пытается закопать че-нить на чёрный день.
Моя тоже так иногда делает, но не всегда. ИМХО, хочет закопать на черный день. Сейчас мол наелась, а остаток корма надо припрятать. Бывает еще вариант, когда приходит к кормушке в надежде, что там есть влажный корм. Смотрит - нету, есть только сухой в своем отделении. А есть в принципе сильно и не хочется . Поэтому так слегка позагребает лапками возле кормушки с кормом и уходит восвояси.
У меня кот - 1год и 2 месяца. Тоже иногда загребаетвозле миски. И это делает, когда ложу паштет или котлету, но опять-таки не всегда. Скорей всего отлаживает на чёрный день...
Всім велике дякую! Тепер зрозуміла! Просто не чула,що коти ховають щось про запас,думала,тільки собаки закопують на чорний день. Виходить,це просто імітація.
Мой отец, купленную колбасу тестил всегда на кошке )) Прошлая кошка никогда не загребала еду, она или ела или не ела и ,кстати, всегда была права в качестве продукта )) А нынешний оболтус, тоже закапывает. Не забуду вытянувшееся лицо отца, когда он дал коту дорогущую ветчину попробовать а кот ее закопал )) Не голодный был )
Мій котик чомусь перестав закопувати. Може,вже наївся,а то ми його досить худющим купили,через плюшеву шерстку спочатку не видно було. Я потім казала-добра передпродажна підготовка.
мой регулярно загребает. чаще когда ждал чего-то вкусного, а дали обычную говядину хотя иногда и корм загребает, при том что просто обожает. ПС за 3 недели вырос почти в 2 раза