В ответ на: Перед кожним водієм хоч раз, але точно ставало питання: давати чи не давати даішніку? думаю ви зрозуміли що. Складання протоколу та спори з працівником ДАІ заберуть у вас як мінімум півгодини, що не кожний може собі дозволити, особливо, коли ви не один їдете у автомобілі. От і думай тут платити чи ні! Як платити? Це вже у кожного своє, я хочу розповісти як робив я!
Беру 1$ складаю його так, щоб не було жодного напису чи цифри, щоб не зрозуміти, що то лише один долар (а він так складається). І кладу цей долар у пачку із документами до автомобіля.
При зупинці і перевірці у даішників після відкриття моїх документів відбувався маленький шок (напевне вони думають, що там сотка), потім вони відразу повертають мені документи, правда вже без долара і бажають щасливої дороги, але думаю недовго))
Проходило вже декілька разів, вони беруть цей долар і так радо і жадібно сунуть його у свій карман, головне це не розсміятися! Всім удачі! Діліться своїм досвідом.
Какие-то ГАЙцы неправильные ему попадались. У меня ещё и проверяли на свет на подлинность. А метод такой же почти, только я говорил, что вот после заправки бакс остался и всё! Или бакс берёшь или протокол. Со стонами о тяжкой доле и бурчанием, что ставки другие, а по марке машины (Крайслер Себринг) можно было бы и больше дать, бакс менял владельца. Сейчас надо пятёрочку испробовать, вот только пока нарушать как-то не приходилось. P.S. Сразу оговорюсь, чтобы пресечь флуд, нарушаю ТОЛЬКО скоростной режим.
Старинный прием валютных кидал середины 90-х. Реально, если правильно сложить 1 доллар он практически ничем не отличается от старой сотни выпуска до 1996 г по-моему.
Тогда и на целый доллар тратиться нечего. Продаются "детские доллары", если не приглядываться - выглядят как настоящие, только там вместо президента всякие портреты разные. Свернуть аккуратно такой, и в права
В ответ на: Старинный прием валютных кидал середины 90-х. Реально, если правильно сложить 1 доллар он практически ничем не отличается от старой сотни выпуска до 1996 г по-моему.