требуется пересдача теории (вождения)??? Ситуация у товарища, было ДТП осенью, забрали права, по суду лишили на три месяца, права были самостоятельно сданы в ГАИ, теперь вот срок прошел, явился их забирать, там нагрузили мол учите теорию и на пересдачу Так ли это?
Так
НЕТ! я отсудил. Забрали за "кирпич"
Читай же внимательно:
было ДТП осенью, забрали права, по суду лишили на три месяца
Что тут отсуживать? Перездавать однозначно.
требуется пересдача теории (вождения)??? Ситуация у товарища, было ДТП осенью, забрали права, по суду лишили на три месяца, права были самостоятельно сданы в ГАИ, теперь вот срок прошел, явился их забирать, там нагрузили мол учите теорию и на пересдачу Так ли это?
КоАП: Стаття 321. Обчислення строків позбавлення спеціального права
Водії транспортних засобів, судноводії і особи, що порушили правила полювання, вважаються позбавленими спеціального права з дня винесення постанови про позбавлення цього права. Якщо зазначені особи, які позбавлені спеціального права, ухиляються від здачі документа, що посвідчує це право, то строк позбавлення їх спеціального права обчислюється з дня здачі або вилучення такого документа.
Після закінчення призначеного строку позбавлення спеціального права особі, щодо якої застосовано даний захід адміністративного стягнення, повертаються в установленому порядку вилучені в неї документи. Вилучене посвідчення водія транспортного засобу повертається особі, яку було позбавлено права керування транспортними засобами, після успішного складання нею в Державній автомобільній інспекції іспитів для отримання права керування.
готовь или знакомства в мрэо или 200 дол. там сейчас такие таксы......
Читай же внимательно:
было ДТП осенью, забрали права, по суду лишили на три месяца
Что тут отсуживать? Перездавать однозначно.
ГЫ!!!! Я объ бал ментов!!!! Так им...!!!!
Надо пересдать теорию, вождение не нужно пересдавать. Можно без всяких знакомств, но будет один вопрос по тех состоянию (люфт рулевого колеса, высота протектора, длинна тормозного пути или еще какая-то такая хрень). И вопрос по медицине. Все остальное достаточно просто