во-во. в субботу наблюдал около 16 часов группу "товарищей" из 5-6 машин со светомузыкой на Бажана явно спешащих в Борисполь. Еще удивился, что трассу не перекрывали. видать уровень не тот.
Товариші. НЕ ПАРИМСЯ з цього приводу. То камери, але не радари. Камери знімають тільки тих хто там під кірпіч їздить, коли пару полос перекриті для маленьких шишок і ремонтних бригад. Камери для спостереження за дорогою. А інші ящички, то вологість повітря і температура повітря, асфальту. Ви там часто їздите? Швидкості там нормальні от і луплять один одного насмерть через день. Такі камери в європі на багатьох магістралях стоять. видкість вони не міряють. Якщо я не правий, то у мене штрафів в рази більше ніж зарплати.
В ответ на: Товариші. НЕ ПАРИМСЯ з цього приводу. То камери, але не радари. Камери знімають тільки тих хто там під кірпіч їздить, коли пару полос перекриті для маленьких шишок і ремонтних бригад. Камери для спостереження за дорогою. А інші ящички, то вологість повітря і температура повітря, асфальту. Ви там часто їздите? Швидкості там нормальні от і луплять один одного насмерть через день. Такі камери в європі на багатьох магістралях стоять. видкість вони не міряють. Якщо я не правий, то у мене штрафів в рази більше ніж зарплати.
/Речь идет не о камерах которые висят на столбах а о приблудах которых всего две на трассе снимки их в первых постаэх.)))))