Это я в курсе, тогда почему он Кавердейла Вайтснейком не назвал?
Проведена паралель: Солисты ДиСи: Скотт и Джонсон Солисты Дип Пурпле: Гиллан и Ковердейл
Нужно послушать После того как в 88 они начали уходить в "попсу" я перстал их слушать, но на концерт ходил в Киеве.
ну их творения 21-го века попсой я бы не назвал
Для меня у Скорпов есть два периода: до 88 и после. Почти всё что после 88 для меня попса
Для меня у Скорпов есть два периода: до 88 и после. Почти всё что после 88 для меня попса
IMHO, "попса" це Blackout. Тобто не в сенсі стилю, а у сенсі того, що вони стали грати не властиву їм музику.
ну их творения 21-го века попсой я бы не назвал
+1 Вони знову стали грати те, що їм подобається, а не косити бабло.
Вони знову стали грати те, що їм подобається, а не косити бабло.
Не, стали знов за те платити бабло
Не согласен насчет Blackout! Отличный альбом,перекликающийся с 1984г, немало культовых песен (типа China Whites, When The Smoke Is Going Down, Arizona)
Не согласен насчет Blackout! Отличный альбом,перекликающийся с 1984г, немало культовых песен (типа China Whites, When The Smoke Is Going Down, Arizona)
Blackout це 82-й, тож швидше Love at First Sting перекликається з ним, а не навпаки. На культовість пісень мені, власне, покласти. Я взагалі всю музику оцінюю лише за критерієм "подобається/не подобається мені особисто". Щодо Blackout, то у ньому вони помітно змінили стиль порівняно з тим, що грали до того і результат мені не сподобався, от і все.
Вони знову стали грати те, що їм подобається, а не косити бабло.