Короче така тема. Відчим хоче переписати на мебе свою ружбайку. Які кола пекла потрібно для того пройти? Буду вдячний за поради
я зараз в процесі оформлення дозволу на ружжо. топаєш в дозвільну по місцю прописки там дадуть список доків, приблизно такий: -довідка про несудимість з міліції - рапорт дільничого. - медична довідка(+від нарколога і психа) - курси(скажуть де пройти) - квитанії куди бабло платить. вродь все. може що забув то там скажуть. збереш, занесеш і десь за місяць-два будуть корочки. потім з ружжом туди щоб його вписати в дозвіл. і сейфа купи на ружжо.
Дякую. Геморою буде по вуха. Але сподіваюсь воно того варто
Але сподіваюсь воно того варто
ТАК!!!
Дякую. Геморою буде по вуха. Але сподіваюсь воно того варто
Или идешь в разрешиловку, знакомишся с человеком, который будет вести твое дело и за 100-150 вечнозеленых, месяца через полтора будешь оформлен.
топаєш в дозвільну по місцю прописки
Дозвільна це шо таке? Райвідділ міліції?
дозвільна система. шо воно таке в деталях я не вникав. у нас воно там де паспортний стіл.
Дозвільна це шо таке?
Якщо спрощено, то окремий відділ МВС, що займається оформленням дозволів в тому числі на зброю. Територіально може знаходитись будь де і не обов'язково в тому самому приміщенні, що райвідділ чи паспотрний стіл. Спробуй пошук чи зателефонуй у довідку (хоча вони там, у дозвільній, чомусь ніколи не знімають слухавку).
Райвідділ міліції?
Ні, хоча в райвідділі, певно, знають де це знаходиться.
Дякую.
Для начала идеш на Каштановую 9а, заходиш в разрешиловку и ищеш там инспектора. Тебе нужен Манильчук Юрий Андреевич. Он объяснит какие справки нужны и где их брать. Будеш делать сам - обойдется гораздо дешевле.