В ответ на: РЕБЯТА на самом деле знак считается знаком когда он установлен МИНИМУМ 1.5 Метра от земли все что ниже не считается(один мент умный рассказывал это из инструкции по установкам знаков кажись точно не помню откуда но расстояние помню точно)
ДСТУ
В ответ на: · В місцях проведення робіт на проїзній частині і у разі оперативних змін у схемах організації руху тимчасові знаки на переносних опорах допускається установлювати на проїзній частині. На дорогах поза населеними пунктами тимчасові дорожні знаки допускається установлювати на опорах жовтого кольору. · Відстань від нижнього краю знака (без урахування попереджувальних знаків 1.31.1—1.31.6 і табличок до дорожніх знаків) до поверхні дорожнього покриття (висота установлення) крім випадків, спеціально обумовлених стандартом, повинна становити:
· від 1,5 до 2,2 м — у разі установлення збоку від дороги поза населеними пунктами, від 2,0 до 4,0 м — у населених пунктах; · не менш ніж 0,6 м — у разі установлення на острівцях безпеки і на проїзній частині дороги; · від 5,0 до 6,0 м — у разі розміщення над проїзною частиною; у разі розміщення знаків на прогінних конструкціях штучних споруд і за відстані від поверхні дорожнього покриття до низу прогінної конструкції споруди менш ніж 5 м, знаки не повинні виступати за їхній нижній край.
Висоту установлення знаків, розміщених збоку від дороги, визначають від поверхні дорожнього покриття на краю проїзної частини.
В ответ на: Повторюсь, тебе сначала пришлют письмо счастья, потом ты будешь бегать по судам и доказывать что ты не верблюд.... Прикинь сколько времени нервов и т.п. ты потратишь, а теперь подумай , сколько можно заработать за этот же период времени. Сколько раз тебе надо будет уйти с работы что б пойти в суд и т.п. ....
да но у ТС написано что визиристы делают снимок авто на фоне этого знака и доказать будет что это не знак не трудно тут и начальник местного ГАИ признает...... а то что это гемор редкий согласен....
сьогодні знову їздив по подібному маршруту. По дорозі в Чернігів стояли знаки, трішки вже не так, але стояли і з добавками. Після знаків стояв бусік с когось типу екологів та партуль ДАІ, разом з ними, з радаром звичайним.
По дорозі назад. Кілометрів мабуть з 10-15 від Чернігова, населений пункт на білому фоні "КРАСНЕ", відразу за знаком населеного пункту, через 25 метрів знак подібний тому, що "30" тільки "50". Приблизно через 200 метрів старий знак, що на фото зверху "30". Зупинився, поцікавився хто, що, на основі чого. ДАІ вже не було. Відповіли, що вони пункт контролю вантажівок, документів ніяких не пред"явили, знаки ставили не вони, і взагалі мовляв, чому я до них причепився. Далі по дорозі стояли ДАІ з радаром (ті, що були біля пункту контролю). Зупинився, підходжу. Доброго дня кажу. А чи ви не в курсі шановні інспектори, що за 20 км до Чернігова твориться беззаконня і є кого добре наказати. У відповідь здивований погляд. Ну кажу, ви ж маєте знати хто відповідальний за дорожні знаки на такому то участку траси? Вони: "ну да". Я їм кажу, що там то і там то, такі то знаки, і показую цитату з ГОСТУ та ЗАконів, приведені камрадами. Вони в ступор: "ну ми не в курсі, щас поїдемо подивимось, начальству доповімо".
Я подякував, при них подвонив в телефон довіри і був таковий.
В ответ на: сьогодні знову їздив по подібному маршруту. По дорозі в Чернігів стояли знаки, трішки вже не так, але стояли і з добавками. Після знаків стояв бусік с когось типу екологів та партуль ДАІ, разом з ними, з радаром звичайним.
По дорозі назад. Кілометрів мабуть з 10-15 від Чернігова, населений пункт на білому фоні "КРАСНЕ", відразу за знаком населеного пункту, через 25 метрів знак подібний тому, що "30" тільки "50". Приблизно через 200 метрів старий знак, що на фото зверху "30". Зупинився, поцікавився хто, що, на основі чого. ДАІ вже не було. Відповіли, що вони пункт контролю вантажівок, документів ніяких не пред"явили, знаки ставили не вони, і взагалі мовляв, чому я до них причепився. Далі по дорозі стояли ДАІ з радаром (ті, що були біля пункту контролю). Зупинився, підходжу. Доброго дня кажу. А чи ви не в курсі шановні інспектори, що за 20 км до Чернігова твориться беззаконня і є кого добре наказати. У відповідь здивований погляд. Ну кажу, ви ж маєте знати хто відповідальний за дорожні знаки на такому то участку траси? Вони: "ну да". Я їм кажу, що там то і там то, такі то знаки, і показую цитату з ГОСТУ та ЗАконів, приведені камрадами. Вони в ступор: "ну ми не в курсі, щас поїдемо подивимось, начальству доповімо".
Я подякував, при них подвонив в телефон довіри і був таковий.