Сьогодні мав нагоду побачити краба на задньому колесі свого автомобіля, який залишив на Раскової, 11. Підійшовши до авто жестом підкликав одного з "орлів", які далеко і не відходили (їх "бобік" стояв прямо через дорогу). Все як завжди: Б:"Оплатіть 150 грн за послуги". Я: "Які послуги? Я нічого не замовляв". Б: "Зняти краба" Я: "Платити нічого не буду. Давай акт про відмову сплати". Чесно кажучи, думав не дасть і почне морозитись. Але акт отримав. Я почав зповнювати папірець "лівими данними". Всі розуміли, що гра почалася. Заповнений акт передав блокіраторщику, не полінився навіть "придумати" двох понятих. Б "Покажіть документ - права" Я: "Хто Ви такі, щоб перевіряти мої документи" Б: "Дані липа?" Я: "А то!" Б: "Давай АКТ" Ну, і далі ч почав розпитувати про його відношення до своєї професії... Отримують вони 10% від знятої з клієнта суми. Ставки, як такої, немає. Немає клієнтів - немає грошенят. Тому і злі. На моє питання про пошук іншої роботи Б розвів руками: "Я б з радістю"... Ті, що поруч продають паркувальні талони, мають по 1 грн з проданого талону. От таке. Потім, вже від"їхавши, подумав, що мабуть варто було б йому хоч тих 5 грн дати... ЗІ: перша частина розмови проходила на досить підвищених тонах. Під кінець конфлікт було вичерпано.
На заре введения крабов моя жена ответила блокираторщику: "Ребята, а вы не боитесь так работать - ведь вас проклинают все, так и до импотенции недалеко" Лица у них стали задумчивыми Чуток флуда подрезал ББ