В ответ на: А чего непонятно? Трамвай подрезал Волгу, нагло стартанув с остановки ...
Не удивлюсь, если так оно и было... Есть у меня один знакомый водитель трамвая, много интересного рассказывал про нравы в этой среде.
У меня тоже был дружбан-вагоновожатый. Тоже рассказывал. И еще чуть не каждое утро вижу не перекрестке Еленовская\Фрунзе выползающий внаглую трамвай, со второстепенной на главную. Никого не пропускают обычно.
Ога, пока я училсо водить - именно там мне в бочину трамвай чуть не приехал - разминулись в сантиметрах... Инструктор вагоновожатого чуть не покалечил. Йа-то тогда чиста по ПДД ездил, про ДДД исчо не знал...
В ответ на: Как эти 40-ка - 30-тилетние трамваи ещё позают х.з.
прости, но трамваев которые я видел 30 лет назад я даже 10 лет назад на улицах не видел НИ ОДНОГО....
Такі трамваї у вас є? У нас повно. Випускались з 1961 року. А це вже 48 років.
А такі? Випускались із 1973 року. Це 36 років тому.
У нас в місті багато таких. Дійсно 30-40 річних. Недавно купили кілька 20 чи 30 річних в Німеччині здається. Задешево. І оце все їздить. Ні, не все - частина в парку стоїть, на запчастини.
По темі. У нас, як правило, трамваями керують пергідрольні стервозні блондинки віком 35-55 років. Постійно влазять на забиті машинами перехрестя і стоять. І пофіг, що перпендикулярні смуги машин могли б їхати. Ще є перехрестя, де зелене на світлофорі для машин працює синхронно з зеленим для трамваїв, що їдуть з іншої вулиці. Ці сучки крашені пізно увечері спеціально додають газу струму, щоб не пропустити машини. А потім тошнять 15 км/год. До речі, ніколи не бачив, щоб ДАІ штрафувала водіїв трамваїв. А вартувало б.
ты не чувствуешь разницы в словах ВЫПУСКАЕТСЯ С и ПРОИЗВЕДЕН В боинг 747 выпускается например с 69 года... и что? тут не кричат про то "как могут эти самолеты летать"....
В ответ на: ты не чувствуешь разницы в словах ВЫПУСКАЕТСЯ С и ПРОИЗВЕДЕН В боинг 747 выпускается например с 69 года... и что? тут не кричат про то "как могут эти самолеты летать"....
Я прєкрасно чувствую разніцу. Тому і написав не тільки інформацію, від коли випускаються, а й те, які трамваї є у нас в парку. Це дійсно 30-40 річні консерви. І ще тому ж дописав, що закупили нові - 20 річні . Правда дещо реставровані. І їздять тепер і ті 30-40-річні і ці 20-річні. І новіших НЕМА.