Ну що ж. 4x4 не дає мені спокійно спати. Для того щоб я спав спокійно треба продати свою. Отже яка реально ціна? Mitsubishi Lancer 9 Sport (2.0) Пробіг - 48 тис. Рік випуску - кінець 2005 (2006-й модельний ряд) Заводський обвіс+спойлер, клімат, руль MOMO, розпорка, пафос а-ля спорт ітд. Само собою не бита не крашена.
В ответ на: Ну що ж. 4x4 не дає мені спокійно спати. Для того щоб я спав спокійно треба продати свою. Отже яка реально ціна? Mitsubishi Lancer 9 Sport (2.0) Пробіг - 48 тис. Рік випуску - кінець 2005 (2006-й модельний ряд) Заводський обвіс+спойлер, клімат, руль MOMO, розпорка, пафос а-ля спорт ітд. Само собою не бита не крашена.
8900-9500 да да..именно так....сосед с другом взяли на прошлой недели-)) 2007 за эти деньги
В ответ на: Ну що ж. 4x4 не дає мені спокійно спати. Для того щоб я спав спокійно треба продати свою. Отже яка реально ціна? Mitsubishi Lancer 9 Sport (2.0) Пробіг - 48 тис. Рік випуску - кінець 2005 (2006-й модельний ряд) Заводський обвіс+спойлер, клімат, руль MOMO, розпорка, пафос а-ля спорт ітд. Само собою не бита не крашена.
8900-9500 да да..именно так....сосед с другом взяли на прошлой недели-)) 2007 за эти деньги
Нє, ну я розумію шо на 15 очікувати не варто, але 9500 трохи кагби слішком.
Алгоритм срочной продажи: - ставится цена Auto.ria.ua. + коэффициент жадности, ждем неделю (странно, никто не звонит...) - каждый день снижаем цену на 100$ - когда начинают звонить - сбавляем темп, и уменьшаем цену на 50$ через день.
Я так продал машину в сентябре 2008 (тогда уже заметно упали продажи). Рад, что не пожадничал, хотя в результате цена съехала до 1000$ ниже "рынка". Если бы потянул ещё месяц - потерял бы больше.
Нє, ну я розумію шо на 15 очікувати не варто, але 9500 трохи кагби слішком.