Ну "везде" це ти даремно. На в'їзді в Малютянку написано "МАЛЮТЯНКА". Навіть iGO та Google Earth знають саме про Малютянку. Мій участок в сусідньому кооперативі.
В ответ на: Ну "везде" це ти даремно. На в'їзді в Малютянку написано "МАЛЮТЯНКА". Навіть iGO та Google Earth знають саме про Малютянку. Мій участок в сусідньому кооперативі.
тока шо посетил. В принципе воздух и природа понравились. Теперь я понял что такое взрыв Патона. Ну его там днем быть. А ты не знаешь порядок цен в твоем товариществе. А то на воротах этого висела объява - я просто oофигел от хотелки
По цінам можу сказати тільки "одна баба казала..." - чув цифри від 3$ до 5$ тисяч за сотку в минулому році.
В ответ на: Теперь я понял что такое взрыв Патона.
Сумніваюсь Ще років 5-10 назад були вибухи. Щодня по багато разів. А зараз пітарди підривають кілька разів на тиждень а то й рідше. Просто цікаво - а ти як заїзжав з дороги в перші ворота, то направо їхав чи наліво в ще одні ворота? Доречі там на в'їзді новенький будиночок обнесений дерев'яним тином стоїть - в минулому році здається його продавали.