Чому всі беруть по 4 шини? Я таки візьму 5 з дисками Дивитись тут
А тобі дійсно треба оте п"яте? я за два роки жодного разу запаску не використав. або за дев"ять тільки двічі вона мені знадобилася і жодного разу взимку і що ти робитимеш, якщо зимові шини направлені? дві запаски купиш? як нікуди гроші діти, давай я тобі відпродам одне зимове колесо - залишилося від Таврика а Славута свій комплект має
а якщо дійсно _порвеш_ колесо то план дій такий: літню запаску на зад, спереду зимові! і помаленько тошниш до монтажу чи в магазин за новим колесом. а якщо просто проб"єш - у нас же безкамерка, з цвяхом місяць можна їздити, раз підкачавши.
И спереди и сзади. Ставил БЦ-11. И спокойно (без жиганства) доезжал до шиномонтажа. Никаких поползновений в дороге не замечал.
А тобі дійсно треба оте п"яте? я за два роки жодного разу запаску не використав.
Щиро сподіваюсь що не придасться, але досвід показує що така трабла хоч і стається дуже рідко зате в найбільш непідходящий час
і що ти робитимеш, якщо зимові шини направлені? дві запаски купиш?
і помаленько тошниш до монтажу чи в магазин за новим колесом
Досить часто на вихідні виїжджаю в Карпати, особливо як почнеться лижний сезон. А звідти тошнити до шиномонтажу ой як довго
давай я тобі відпродам одне зимове колесо - залишилося від Таврика