Буде у мене таке питання, прошу вибачення якщо баян. Автомобіль у мене зберігається під навісом (див фото). Його правда снігом замітає з одного боку, або з другого. Але там майже завжди невелекий сквознячок і його в принципі просушує. Іще таке - якщо просто на дворі стоїть інієм покривається, а під навісом - ні , він ще й зникає - куди і чому невідомо. Чи варто заморочуватися з гаражем чи ні? Ага, забув, ворота планую зашити наглухо металевим листом. Вискажіь свою думку панове Тавроводи.
На мій погляд - дуже файне місце для нічного перебування авто. Ті ж взимку плануєшь на ній їздити?Бо теплий гараж не дуже добре
Якщо гараж тобі потрібен тільки для зберігання авто, то IMHO не варто заморочуватись з ним
-->
Почему тёплый гараж есть плохо?
Гараж сделать стоит, главное хорошая вентиляция.
Умови зберігання практично ідеальні. Єдине що я б добавив - це по периметру посадив-би виноград, і дусив вино
якщо робитимеш глухі ворота - доведеться ще й стінки робити теж, бо інакше авто взимку не відкопаєш.
А страна у нас северная, так что мороз везде. А звенеть на морозе ключами всегда приятнее.
Классика
теплый гараж не плохо, теплой хорошо.... НО! кроме самой температуры внутри гаража, обязательно должна быть вентиляция, например... приехал на теплой машине, гараж теплый - снег растаял, кругом вода... потом если гараж дествительно теплый вода потихоньку испарится и вытянет ее... а если не очень теплый, то вода позже начнет замерзать под резинками, в щелях и т.п. Для гаража (или стоянки) гараздо важнее движение воздуха. Кроме того имеет значение из чего гараж. В металлическом сам по себе конденсат будет. Кирпичный или блочный будет наоборот впитывать влагу. Хороший вариант, просто обдуваемая стоянка с крышей, но аккумулятор будет замерзать.
Не нравится - не ешь!
то делать его нужно тёплым - иначе нет никакого смысла от кирпичной коробки окружающей машину. может быть только хуже( машине разумеется). я бы забиол и оставил так как есть, если конечно нет острой необходимости в подсобных помещениях.
Виноград є
Мені пропонують частину металевого гаражу, стандартного, дві бокові стіни і дах (кришу), дешево - 200грн. - а от якби його обкласти цеглою із середини? ну звичайно на фундамент покласти. Мож пінопласт між металом і цеглою? Ворота зробити, покрасити, або просмолити зверху? Чи краще не куплятись на дешевизну і будувати капітальний
Та не шукай собі пригод. якщо збираєшся класти капітальний цегляний - то клади і не потрібна тобі та ракушка. якщо ж ракушку - то вже цілу, а не бомблену. фундамент в любому випадку потрібен. от тільки зараз вже трохи холодно - бетон може не схопити і потріскати.