Вірішив походити до басейну. Плавати я вмію, в дитинстві займався. Але от як правильно побудувати заняття? Все що пам'ятаю - це те що треба розмінятись перед плаванням, а от у басейні...
"спустити враз штани та батерфляєм х..рити, аж поки за буями в очах не потемніє" (с) лесь
чи якось комбінувати стилі?
будь-які методики - велкам
А методику тебе тренер в бассейне подскажет плавай в свое удовольствие , все равно полезней чем штаны перед компом протирать
или ты Фелпса хочешь за пояс заткнуть?
Вірішив походити до басейну.
Извини за Офф, дружище - почем нонче сие удовольствие? а то я тоже подумываю...
Вірішив походити до басейну.
по Київу від 30 до 50 грн за раз
Ну лично я для себя экспериментальным путём вывел такой метод: перед тем как поплавать, хорошая разминка, потом - кроль чередую с брассом. На брассе - отдыхаю. Под конец можно и баттерфляем. Это так вобщем. Я считаю, что надо по своему состоянию смотреть.
Показувати персонально, нажаль, не можу, бо самому ледь вистачає часу плавати, але можу, щоб не збрехати.. навалити 20 Гб навчального та мотиваційного відео, та розповісти що й як, та в яку сторону тренуватись. Приходь, забирай. Можу залили.
Ходити в басейн "абияк", як це робить 98% народу, вважаю профанацією. Тут, як у будь-якому спорті, доки не викладешся на повну, зиску не буде аніякого.
Є декілька дуже гарних програм для початківців. Дивитись от тут http://ruthkazez.com/swimming.html Тренуватися у такому порядку: Zero to 700 yards Swimming a mile in 6 weeks Fifty Swim workouts (отут вистачить надовго, беремо пластикову дощечку, та щоразу виписуємо собі на неї план тренування).
Крім цього, там досить іншої корисної інформації.
Сайт належить дивній жінці, яка встигла потренуватись у декількох видатних тренерів Америки, зараз є найкращим атлетом-триатлоністом у світі у своїй віковій категорії. Батьки її родом з України, доречі. У 82 роки вона робить дистанцію "Iron Man". 4км водою, 180 км велосипедом та 42 км на своїх двох.
дякую за сайт, почитаю про відео запам'ятав, стукнусь на тижні
по Київу від 30 до 50 грн за раз
А какие бассейны в Киеве летом работают?
А какие бассейны в Киеве летом работают?
Щас хожу в ЦСКА, он только в августе не работает. Большинство бассейнов с середины лета закроются, в августе на правом берегу будет работать только Юность, насколько я помню. И еще надо в Водник позвонить, узнать.