Знайшов номер АА**00ВІ Номер у вміняємому стані, немає смислу робити дублікат. Дві цифри не вказую власник втраченого номера їх і так знає.
Офер дійсний пять днів. Далі здаю ментам і получаю значок "Друг ГАИ" Адмінів попрошу прикріпити зверху.
Може кому нескладено на клубних форумах розмістити.
Власник нехай пише в лічку. Прочитаю в понеділок.
Сбрось мне в личку полностью номер
Знайшов номер АА**00ВІ
Далі здаю ментам і получаю значок "Друг ГАИ"
А где это за номера такой значок в ГАИ дают? Сейчас пойду, отдеру у соседа номер, отнесу в Гаи, за значок!
Привіт, номер скинути нескладно, але я пропоную скинути всі цифри саме тому, хто загубив - бо не бачу смисла говорити всім іншим. Так іде?
Привіт, номер скинути нескладно, але я пропоную скинути всі цифри саме тому, хто загубив - бо не бачу смисла говорити всім іншим. Так іде?
Ты прям Штирлиц...
Как хош,не мороч людям голову!Хочеш помоч,помогай.Не хочеш-зачем писал?Или у нас все водители на форуме сидят?
Тебе нефеГ делать? Напиши номер человеку - он по базе глянет млин. Тут даже 1% украинских водителей нет, чего ты хочешь?
Как хош,не мороч людям голову!Хочеш помоч,помогай.Не хочеш-зачем писал?Или у нас все водители на форуме сидят?
Скинув лс. Я ж то не знав, що в тебе база. Тут деякі не допросяться пробити номер коли у них трабл, то я й не думав, що таки це можливо коли в мене не трабл а навпаки іншим допомогти.