Виникають питання: 1) Варіант Стрий - Тернопіль (чув, що дорога розбита, не полатали ще?) 2) Через Молдову - читав звіт, але у нас є тільки українські паспорти та й виграш там ati.su дає чисто умовний...
Через Молдову отпадает сразу.. Хуже всего участок Тернополь-Хмельницкий -Винница -Умань.
Я б ехал Стрый-Львов- Радивилов-Кременец-Любар-Казатин-Сквира-Володарка-Жашков и дальше вниз-Одесса. Получаеться где-то на 150км дальше, но дорога спокойная гайцев мало(Львов-Володарка) покрытие нормальное.
Кременецькою трасою до Любара їхав нещодавно. Якість нормальна. Після Любара до Жашкова (Кривець?) ще не пробував, але сподіваюсь буде не гірше. Про автобан звісно у курсі
Стрий - Тернопіль і далі Хмельницький - Умань наскільки я розумію зараз не рекомендують Два роки тому їхав, було більш-менш норм.
В ответ на: Через Молдову отпадает сразу.. Хуже всего участок Тернополь-Хмельницкий -Винница -Умань.
Я б ехал Стрый-Львов- Радивилов-Кременец-Любар-Казатин-Сквира-Володарка-Жашков и дальше вниз-Одесса. Получаеться где-то на 150км дальше, но дорога спокойная гайцев мало(Львов-Володарка) покрытие нормальное.