Ткните, пожалуйста? Что там касаемо телефонов на машинах, рекламы..
Те же самые подномерные рамки - там везде реклама.. Хочу определить границу. Спасибо!
Закон один - "Закон про рекламу"
А там всего то только :
реклама на транспорті - реклама, що розміщується на території підприємств транспорту загального користування, метрополітену, зовнішній та внутрішній поверхнях транспортних засобів та споруд підприємств транспорту загального користування і метрополітену;
А вот реклама на них:
Стаття 18. Реклама на транспорті
1. Розміщення реклами на транспорті погоджується лише з власниками об'єктів транспорту або уповноваженими ними органами (особами). При погодженні розміщення реклами на транспорті втручання у форму та зміст реклами забороняється.
2. Розміщення реклами на транспорті повинно відповідати вимогам безпеки та правил дорожнього руху.
3. За умови розміщення реклами на транспорті з дотриманням вимог безпеки і правил дорожнього руху забороняється вимагати від власників транспортних засобів отримання дозволів, погоджень, інших документів щодо розміщення реклами.
4. Забороняється розміщення на транспортних засобах:
реклами, яка повторює чи імітує кольорографічні схеми спеціальних та оперативних транспортних засобів;
реклами із нанесенням світлоповертаючих матеріалів;
реклами, яка супроводжується звуковими чи світловими сигналами.
Забороняється розміщувати рекламу на скляних (прозорих) поверхнях транспортних засобів, за винятком випадків, коли для цього використовуються матеріали, які забезпечують безперешкодний огляд з салону транспортного засобу.
5. Забороняється розповсюдження реклами через радіотрансляційні або інші звукові мережі сповіщання пасажирів у транспортних засобах громадського користування, на станціях метрополітену, вокзалах, в портах та аеропортах, за винятком розповсюдження соціальної реклами.
Так вот все вот те разрешения на рекламу на своём ТС, что ГАИ обязывало не так давно - палево? Вострана.
Боря, каньяг. Ты мой гугль
оря смени титул на полее миролюбивый - Я ваш Гугль
А вообще не помню где, но если реклама наносится на авто ее нужно согласовывать с ГАИЖ, ИМХО
із вищенаведених цитат, чесно кажучи так і не зрозумів - чи зобовязаний ідти кудись за якимось дозволами, чи сміливо можу наносити свій моб номе + трохи тексту на тент власного авто?!..
На данный момент (согласно ЗУ "Про рекламу") ни с кем согласовывать не нужно. Раньше согласовывалось с ГАИ и оформлялись "Формуляры" в НДЦ БДР и выдавался талончик на лобовое стекло(типа как ТО), но сейчас всё это отменили. Вот только не знаю, как с объёмом рекламы (раньше вроде дрючили, если больше 50% авто обклеено, типа цвет в техпаспорте не тот)..