Доброго дня. Власне, сабж. Порадьте толкову школу поближче до лінії метро "Житомирська" - метро "Академмістечко". Ціль: НАВЧИТИСЯ. В першу чергу цікавить якість та кількість практичних занять - теорію, думаю, не важко освоїти і самотужки. Із того, що я розшукав: є автошкола на вул. Пушиної, школа "Агат", та школа при АНТК ім. Антонова. Про школу "Агат" нагуглив, що у 2008 вона стала кращою у змаганні інструкторів Асоціації Автошкол України, але сама асоціація, здається, невелика.
В ответ на: Це на вул. Щербакова, 45а? Далеко. Воно того варте, гарна автошкола?
я б в досафф не шел....в частности на соломенке в досафе 2200грн+60 литров бензина....дофига,!!!!,не думаю что школа у них такая классная....можно найти за 2200 c alliclusive
lilusun, ssb Дякую. Парк авто у них на сайті серйозний, не зрозумів чому ціни в різних районах відрізняються так сильно (Академмістечко, Борщагівка - 2500, пл. Тараса Шевченка - 1900). lilusun, ви з Академмістечка, навчались у цій школі?
І ще, там правда 40 годин водіння?
P.S. Може хтось щось знає про 3 школи в моєму першому пості?
В ответ на: .lilusun, ви з Академмістечка, навчались у цій школі?
І ще, там правда 40 годин водіння?
Да, я там училась. Насчёт количества часов не помню, я пошла учиться, когда уже умела ездить, так что особенно много не каталась. Здесь пишут 18 часов http://autoosvita.com.ua/drivingschool/magnolia-auto.html Инструктор у меня был классный, не знаю, работает ли он сейчас.