Ще гірші новини, ніж у MoonDay. 1 - 10 2 - 8,5 3 - 10 4 - 6,5 Залили трохи масла в другий і третій горшок. Компрессія відразу піднялась до 14 по обом! Виходить, що винна поршнева. Майстер сказав, що необхідно міняти кільця (це як мінімум, хоча говорить, що більш за все цим і закінчиться). Їхав до дому і припустив варіант, що може це кілця "залягли"? Чим народ відкоксовує кільця? Де можна придбати і як такою рідиною користуватись?
Ще одне: Свічки в ідеальному стані по всіх горшках. Без нальоту і масла. Навіть зорово не відрізниш одну від одної. Да і масло двигун, наче не жре.
Скорей всего лажа с измерениями, вопервых большой разброс во вторых при 6,5 и свечи и вообще она троить должна сейчас на холдную погоду. Короче мое мнение если машина ездит нормально, и ни чем особо не беспокоит нечего тратить деньги на замер компресии дабы мысли дурацкие в голове не роились
Ну, в тому і справа, що коли холодна машина, то трохи підтроює. Коли прогріта - працює більш менш рівно, але якщо прислухатись, то трошки щось і не сильно рівно, т.т. слабенькі і короткочасні перебої спостерігаються.
Хм ... я бы еще у когонибудь промерял, может Tim-а уговоришь движок у тебя не сильно старый и такой разброс 10 и 6,5 ... может сальники, в общем ИМХО надобы еще подиагностировать.
Вчора залив Redex. Технологія використання описана на тюбику. В цілому, його можна застосовувати і в бензус - 50 мл на 25-50 літрів і напряму - в циліндри по 50 мл на кожен горшок. Для того щоб влити цю "ядерну" суміш в горшки, були змінені "штани" на старі без каталізатора, вкручена стара лямбда, замінені свічки на старі. Залили, постояла хвилин 45, потім помаслав стартером секунд з 10. Після чого вкрутили старі свічки, завів (не з першого разу), прогрів і погазував (не більше 3-4 тис), періодично на холостому, на протязі 15 хв. Після цього почали знову міряти компресію, починаючи з проблемних: 4 – 10,8 (було 6,5) 2 – 10,5 (було 8,5) 1 – 11 (було 10) 3 – 8 (було 10 !!!!)
Во, мля!!! Спочатку зрадів, що все гуд, а потім обломс..... Чому така бяка трапилась? Вчора нормально було з третім горшком, а сьогодні..... Вирішили, що залишки Редекса заллю в бак, покатаюсь десь з тисячу км, і потім знову міряти компресію. Може все ж таки краще стане? Хоча, якщо лопнуло кільце – то лише заміна допоможе. Але ж облом бабло викидати на заміну з-за одного горшка....
Не переймайся, треба продовжувати діагностику. Доречі це той самий майстер, до якого ти тоді на "шасі" не попав на регулювання клапанів, він насправді моторист і з іномарками так само працює, як і с жигами...
Не хвилюйся... Сам кажешь, що свічки всі в нормі, масло не бере і т.п... Може, міряли так дійсно?
40% АТФ , 20%керосин , 20% ацетон .... залить смесь в цилиндры. Залить первый раз 20 грамм на цилиндр, дать постоять 10-15 мин провернуть вручную двигатель 5-6 оборотов. Через 10мин повторить процедуру. В третий раз
залить по 100 грамм и идти спать ....
Утром слить масло, залить промывочное , покрутить 10 минут,
слить и залить нормальное и ехать меряться опять .
В ответ на: 40% АТФ , 20%керосин , 20% ацетон .... залить смесь в цилиндры. Залить первый раз 20 грамм на цилиндр, дать постоять 10-15 мин провернуть вручную двигатель 5-6 оборотов. Через 10мин повторить процедуру. В третий раз залить по 100 грамм и идти спать .... Утром слить масло, залить промывочное , покрутить 10 минут, слить и залить нормальное и ехать меряться опять .
Для чого це? Я чомусь впевнений, що кільця вже не закоксовані, тому і спостерігаю такий результат в 3 горшку. Лише думаю, чи то кільця лопнувші, чи то вже поршень прогорів, хто його знає.... Якщо перше - не біда, замінимо, а ось якщо друге - то тоді вже значно більші витрати.
и вопрос имею. я как раз буду делать ТО через неделю, в том числе и сальники менять буду... имеет ли смысл залить сейчас это РЕДЕКС в топливо или таки сначала поменять сальники и масло?
В ответ на: и вопрос имею. я как раз буду делать ТО через неделю, в том числе и сальники менять буду... имеет ли смысл залить сейчас это РЕДЕКС в топливо или таки сначала поменять сальники и масло?
Про результати розповім на наступному тижні, коли поміряю компресію.
А ось з приводу "наслідків" від використання в бензусі - нічого не можу сказати. Вчора лише залив в бензин. Сальники скоро буду міняти, тому і ризикнув. В цілому, наче непогано відзиваються про Редекс, але в великих кількостях наливати в бак - не рекомендують. Можна свічки запороти, да і масло зіпсувати, якщо кільця не тримають нормально....
P.S. Гадаю, що найкраще його використовувати одноразово, так як я і зробив спочатку. І еффект більше, да і наслідків поганих може поменше бути.
Після останнього заміру, коли заливали ту дрянь, накатав порядка 500 км. Але, видно, все ж таки вона допомогла, так як компрессія стала в межах 11 по всім горшкам. Кільця рішив поки не міняти. Буду міняти ГРМ з роликами, щеплення в комплекті, сайленти, датчик АБС, ну і сальники з прокладками, які будуть виявлені як непригодні.