На морозе и раньше электрозамки задних дверок отказывались иногда закрываться. Тогда, я просто опускал кнопку из салона и всё было ОК. А сегодня задняя правая и на команды центрального замка не реагирует, и про попытке закрыть вручную просто пружинит и не закрывает. Что бы это могло быть? Надо покупать новый электрозамок?
це тому що тросик заіржавів чи замерз. Виліковується викиданням цього тросика так що працюватиме тільки електрозамок. як варіант можна тросик замінити, але новий прослужить не довше старого
Так, проблема в тросику - байан одним словом, але тросик все таки я не ризикнув викинути. Коли замки починають глючити (не закриваються, не відкриваються і т.п.) - просто розбираю і в тросик за допомогою шприца заливаю трансмісійного масла (те, що в КПП залито). Такого ТО тросиків задніх замків мені вистачило на 8 місяців після чого процедура була повторена - поки що все ок.
ЗІ: Так само вилікував ще один байан - стукіт тросика спідометра - уже рік не стукає.
Мене вистачило тільки на два таких фікса - втретє змащувати дістало і викинув його наніц. Замість трансмісійки використовував моторну синтетику - вона рідша і не замерзає Гальмівну рідину застосовувати не варто, вона занадто гігроскопічна і агресивна - тросик тільки швидше поржавіє.