На морозе и раньше электрозамки задних дверок отказывались иногда закрываться. Тогда, я просто опускал кнопку из салона и всё было ОК. А сегодня задняя правая и на команды центрального замка не реагирует, и про попытке закрыть вручную просто пружинит и не закрывает. Что бы это могло быть? Надо покупать новый электрозамок?
Попробуй его снять и разобрать ! А если там будут кишки из пластмассы то ... 8)) замена .
це тому що тросик заіржавів чи замерз. Виліковується викиданням цього тросика так що працюватиме тільки електрозамок. як варіант можна тросик замінити, але новий прослужить не довше старого
Так, проблема в тросику - байан одним словом, але тросик все таки я не ризикнув викинути. Коли замки починають глючити (не закриваються, не відкриваються і т.п.) - просто розбираю і в тросик за допомогою шприца заливаю трансмісійного масла (те, що в КПП залито). Такого ТО тросиків задніх замків мені вистачило на 8 місяців після чого процедура була повторена - поки що все ок.
ЗІ: Так само вилікував ще один байан - стукіт тросика спідометра - уже рік не стукає.
Со всем согласен, только рекомендация - тросик смазывать тормозухой. Она на застывает на морозе.
Мене вистачило тільки на два таких фікса - втретє змащувати дістало і викинув його наніц. Замість трансмісійки використовував моторну синтетику - вона рідша і не замерзає Гальмівну рідину застосовувати не варто, вона занадто гігроскопічна і агресивна - тросик тільки швидше поржавіє.