Прийшла пора отримувати премію. І ось я вирішив її пустити в розхід. Запланував змінити багато речей в машині, і ось результат: 1) Заміна ГРМ з роликами. 2) Заміна сальників коленвалу, сальників розспредвалів, прокладки клапанної кришки. 3) Заміна щеплення в комплекті (диск, корзина, підшипник). 4) Заміна всіх сайлент-блоків. 5) Заміна передніх тормозних дисків з колодками. 6) Заміна мастила в КПП та рідини в ГПР.
По мірі роботи було виявлено пробій в зворотній трубці ГПР – замінили на нормальну б/у. Також прийшлось замінити маховик на б/у в гарному стані, так як старий був пописаний пружинами диску щеплення. В цілому, роботою мужиків задоволений. Наближено, обійшлось все в 670 баксів, включаючи саму роботу в 170 (точніше сьогодні ввечері лише дізнаюсь). Запчастини ставились в оригіналі. Чим був здивований після роботи – так це легкістю вижиму щеплення!!! Я навіть відразу запитав у мужиків, чи вони все там з’єднали? Та і ход значно менший (попереднє було вже до того натягнуте, що педаль виступала на 3 см від рівня педалі системи гальмування). Приємно, мля....
Робота тривала півтора дня. Т.т. в п’ятницю з 13 до 17 міняли ГРМ з відповідними сальниками і роликами, в суботу з 10 до 19 все інше.
В ответ на: Вiтаю! А можеш детальнiше розписати цiни на комплектуючi та роботу. Майбуть незабаром теж доведеться виконати частину робiт, якi зробив ти...
Сьогодні ввечері дізнаюсь точно, скільки він з мене слупить і завтра все викладу. А ти де плануєш робити? В м.Рівне?
В ответ на: А у тебе як машинка? Не просить деяких обновок?
Просить, але ж не у всіх прийшла пора отримувати премію Поки що терпить мої знущання... Буду: - заміна масла в АКПП - ремінь ГРМ - трос ручника - тормозні колодки задні - мо ще й передні, бо вже більше 20ткм відкатав. - датчик ввімкнення вентиллятора, бо вмикається тільки на А або на L - ну і лямбду хочу нову. Буду рахувати, скільки вийде з ПДВ та пенсійним фондом...
Поздравляю, я тоже на днях обновился: поменял ГРМ+ролики, ручейковый ремень, воздушный и салонный фильтр, посмотрели жгут, который идёт на БУ были некоторые потёртости проводов даже до металла, всё заизолировали. Правда ремонт проходил не у Сергея.