Вопрос таковой: Откатали своё амортизаторы...буду покупать новые на ВАЗ-21061. Были SACHS Touring. Кто что может порекомендовать с соотношением цена/качество? Bilstein по 200 гривен за штуку или KONI...стоят ли они того? Заранее благодарен!
Хоч уже писав, але повторюсь.
Сакс масло, імхо, найближчі за своїми характеристиками до штатних зубильних, на яких досягається найкраще співвідношення керованість/комфорт. Хоча трошки вони зам`які, як на мене. Тобто, ближче до комфорту.
Більштайн, навіть масло, дуже жорсткі. В мене поки назад пару чоловік не сяде, то задниця козлить добряче на тих більштайнах. Хоча на швидкості, на трасі, в поворотах вони дуже добре себе поводять. Тобто, вони значно ближче до керованості. Комфорт досягається при добрячому завантаженні машини. Але щоб вони польськими не виявились, тільки німецькі брати.
Ну а коні - це спорт. Як воно в штатних умовах - не знаю, не пробував. Не хочу таку купу грошей викидати на амортизатори. В мене не мерседес, все-таки, і не субара. А купувати зубило, щоб потім такі гроші вкладати - це не розумно.
Є ще каяби і плаза. Правда, час від часу на плазу нарікають. Не знаю, я їх не використовував. Ну а каяби ніби нічого.
Сакс мені подобався. Хоча інколи не відпрацьовував при керуванні в поворотах. В основному їжджу один або вдвох, тобото зад не навантаженний (хіба що в найближчому майбутньому буде сабвуфер, але там максимум 35-40 кг.). От і вагаюсь чи брати те саме чи комбіновані газ/масло. І тепер це й більше заплутався, якщо масло того або іншого виробника має різні характеристики...
Масляні більштайни жорсткіші за газові делфі. Я думаю так, якщо сакси влаштовують, то і брати сакси. Ну або ставти на собі експерименти Ще можна попроситися на зустріч до зубиловодів, щоб покататися в машинках з різними амо.
Ну і ще спосіб - умудритися купити оригінальні СААЗ Але де їх такі взяти - влюди один лівак...