номера машини точно переписав, може номер прав або ВРТ...... адресу вродь ні..... блокнот у нього явно не казений, карандашиком розчерканий і до мене там записів багатенько, з пів-блокнота, сам думаю що то він якусь звітність веде ..... але все-таки від тих людей нетрадиційної орієнтації що завгодно можна чекати.......
Да мало ли что он там себе пишет. Тебе же тоже никто не мешал в свой блокнот что-то записать, сидя в его крутой тачке! Он бы потом тоже голову ломал, думая, а что же это интересно тот водилкин такое там записывал
тільки що гаєр хотів на пару гривень розжитись, для чого зупинив мене за пішохідним переходом і намагався інкримінувати непропуск пішохода. я, перебуваючи в 100% впевненості, що зупинка обовязкова в разі перешкоджання з мого боку пішоходу ніфіга не спинився, бо той безлошадний тільки відчалив від тротуару чотирьохполосної дороги, а я їхав в правому ряду. погрівся в гаєрному пассаті, послухав їх рацію, погавкався з гайцем, тому набридло і віддав мої документи, перед цим щось занотувавши в блокнот. звідси питання що він там нотував і чи не образив я його незнанням правил проїзду пішоходних переходів? а то я спорю з колегами, кажуть треба в ноль тормозить як тільки безлошадний ступив на переход.........
цирк. опять двадцятьпять. знов півгодини вбив на гавкання з гаями по тій же причині. і в тому ж місці, тільки на цей раз гаї їхали за мною і виявились наглішими бо самі висували комерційну пропозицію. хер вам а не 50 грн.