42 года (23 года за рулем), Украина,транзит
С нами с 02.11.2005
шапка на заявление о получение копии решения суда?
16 ноября 2009 в 20:41 Гілками
хотел переписать форму заявления на получение копии решения суда (о том что визир маст дай ), но в суде твориться маразм какой-то народу куча, пропускаю партиями...в общем чтоб просто переписать образец заявы нужно выстоять некислую очередь может кто скинет файлик как эта форма выглядит то а то я с прошлой судебной тяжбы уже подзабыл
Змінено Сергёга (20:41 16/11/2009)
важничающий писатель
Киев
С нами с 19.01.2009
Re: шапка на заявление о получение копии решения суда?
[Re: Сергёга ]
16 ноября 2009 в 22:44 Гілками
[шапка з позову (суд, сторони)] Справа №_____ Суддя _______ ЗАЯВА Відповідно до ст. 49 КАС України прошу видати мені копію постанови у адміністративній справі № ____ від _______ р. Позивач ПІБ дата Роздруковуєш в 2 екземплярах - якщо зразу не видають - то подавай через заг. канцелярію з відміткою на своїй копії вх. №. Постанову, яка набрала зак сили підписуєш у свого чи б=якого вільного судді, ставиш печатку і вуаля.
важничающий писатель
Киев
С нами с 19.01.2009
[Re: Сергёга ]
16 ноября 2009 в 22:46 Гілками
Хазяйкє на заметку: "шапка" - це верхня частина документу - реквізити для референс так сказать. А ти просиш "козу".
42 года (23 года за рулем), Украина,транзит
С нами с 02.11.2005
[Re: Csaba ]
24 ноября 2009 в 00:14 Гілками
В ответ на: [шапка з позову (суд, сторони)] Справа №_____ Суддя _______ ЗАЯВА Відповідно до ст. 49 КАС України прошу видати мені копію постанови у адміністративній справі № ____ від _______ р. Позивач ПІБ дата Роздруковуєш в 2 екземплярах - якщо зразу не видають - то подавай через заг. канцелярію з відміткою на своїй копії вх. №. Постанову, яка набрала зак сили підписуєш у свого чи б=якого вільного судді, ставиш печатку і вуаля. благодарю
0 користувачів і 12 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.
Модератор: Rudenko , BorisB , Максим , moderator
Роздрукувати всю тему
Права
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
HTML дозволений
UBBCode дозволений
Рейтинг:
Переглядів теми: 5844