хотел переписать форму заявления на получение копии решения суда (о том что визир маст дай ), но в суде твориться маразм какой-то народу куча, пропускаю партиями...в общем чтоб просто переписать образец заявы нужно выстоять некислую очередь
может кто скинет файлик как эта форма выглядит то а то я с прошлой судебной тяжбы уже подзабыл
[шапка з позову (суд, сторони)]
Справа №_____ Суддя _______ ЗАЯВА
Відповідно до ст. 49 КАС України прошу видати мені копію постанови у адміністративній справі № ____ від _______ р.
Позивач ПІБ дата
Роздруковуєш в 2 екземплярах - якщо зразу не видають - то подавай через заг. канцелярію з відміткою на своїй копії вх. №.
Постанову, яка набрала зак сили підписуєш у свого чи б=якого вільного судді, ставиш печатку і вуаля.
Хазяйкє на заметку: "шапка" - це верхня частина документу - реквізити для референс так сказать. А ти просиш "козу".
[шапка з позову (суд, сторони)]
Справа №_____ Суддя _______ ЗАЯВА
Відповідно до ст. 49 КАС України прошу видати мені копію постанови у адміністративній справі № ____ від _______ р.
Позивач ПІБ дата
Роздруковуєш в 2 екземплярах - якщо зразу не видають - то подавай через заг. канцелярію з відміткою на своїй копії вх. №.
Постанову, яка набрала зак сили підписуєш у свого чи б=якого вільного судді, ставиш печатку і вуаля.