Є в нас місце одне, де з правого ряду тільки направо, з лівого - прямо і наліво. Але там сам бог велів порушувати, знак стоїть дуже криво - і з правого ряду прямо їхав я вже не один раз. І не тільки я. Вчора по звичці їду порушувати, звичним поглядом глянув на знак - щось не побачив його, та й поїхав далі. За перехреском прийняли. Я тільки документи дістав, зупиняється таксист навпроти, опускає вікно і каже ДАЮ - "А того знака вже там нема". Той таксист мені як рятівний круг потопельнику кинув. Пішли, подивились - мент образився - каже - ще зранку знак висів. А я радий, побажав ДАЯм щасливої дороги та й поїхав.
Невідомому таксисту респект і уважуха.
.... зупиняється таксист навпроти, опускає вікно і каже ДАЮ - "А того знака вже там нема".
....
Таксист проявив "громадську свідомість"
А я радий, побажав ДАЯм щасливої дороги
+1
не на Стрийській часом?
не на Стрийській часом?
Нє. Зі Студентської на Мечнікова
не на Стрийській часом?
ааа, це був мій другий варіант. Дійсно, чи не найтупіше встановлений знак... був та й враховуючи, що рух наліво там значно активніший і важко зрозуміти нафіг його встановили. Ех, а хлібне місце було для ДАІ. Мені здавалося, що чи не 80% водіїв не помічали знак і порушували
ааа, це був мій другий варіант. Дійсно, чи не найтупіше встановлений знак... був та й враховуючи, що рух наліво там значно активніший і важко зрозуміти нафіг його встановили. Ех, а хлібне місце було для ДАІ. Мені здавалося, що чи не 80% водіїв не помічали знак і порушували
Взагалі приємно що хоч щось робиться. А з іншої сторони - треба не радіти тому що робиться для покращення, а дивуватись з того що той знак так довго там провисів. А тому оленю що його там повішав треба якесь дисциплінарне стягнення чи що. Я ДАЮ сказав і про рибне місце, і про то що його робота не бабло рубати а покращувати рух, і сприяти зняттю цього знаку - це його безпосередній і прямий обовязок. Він як води в рот набрав. Гондурас [*****].
не на Стрийській часом?
Все карты пересмотрел. Где возле улицы Мечникова ул. Студентская?
я так панял перехрестя Студентської і Левицького. Це у Львові єслі шо
Давеча в выходные по Чернигову каталсо. Этого типа знаки у них там любимые В паре мест (в одном так точно) картина была такая - первая полоса обычный накатанный асфальт (с этой полосы прямо можно), вторая полоса (только налево) - грязюка - наверно полмашины в день ездит, скоро трава вырастет
карту львова глянь и увидишь
я так панял перехрестя Студентської і Левицького. Це у Львові єслі шо
Тьфу, блин. Тогда понятно. Я работаю практически на Мечникова, а Студентская в другом районе. Ну и не сообразил сразу
Сьогодні уже висить новий знак. В тих же кущах. З лівого - наліво, з правого - прямо і направо. Кармушка для ДАІ кончілась