горить на ХХ. коли прогріється....... рівень масла в нормі....... на холодну не горить, чуть оборотів дать не горить..... ну припустимо я поміняю датчик, фільтр і масло(всеодно пора вже) а колісниця не самовилікується...... шо сіє може означать? п.с. пробіг 94 000, двіжок ремонтувався попереднім хазяїном тисячах на 60......
В ответ на: Краще припустимо що міняєш датчик і колісниця самовиліковується.
я тільки за
Мурзилко: "Если лампочка, сигнализирующая об аварийном давлении масла не гаснет при движении автомобиля со скоростью выше 40 кмч на четвёртой передаче при температуре 80-85, то....."
Ага. А кстати, какое масло залито? Какой на нем пробег? Какой фильтр? И еще неплохо бы проверить редукционный клапан, мож под шарик мусор попал, мало ли что там могло от стенки канала отвалиться, оставшаяся после фрезеровки заусеница или кусок окалины. Или мусор, который в фильтр попал при производстве.
Я лью азмолівську мінералку, пробіг 8 тис третього круга, машинк брав було 86 другого, тому масло мінералка. Міняю кожні 5 тисяч. Коли затягую, буває що заклопочусь не замічу ... на 6-й тис. такіж симптоми, Зараз таке ж було, але тільки при включених поворотах мигає (можливо коротить). Мотор в мене ще при покупці більш ніж півтора роки тому треба було робити, але треба ж було щоб машина відїздила потрачену на неї штуку баксів . Кузов нажаль бистріш розпався.
В вашій ситуації можливо властисості масла такі (точніше частіше його треба міняти), а можливо маслонасос.
вроді би прошло... 70 км проканав.... всьо гуд..... замінив датчик і масло з хфільтром.... старий датчик обломавсь коли викручувався... але я не поняв чи він обломаний був чи так викручувався