принесли вчора додому. драпав в любе укромне місце і там сидів...сьодня вдень, судячи по сметанних слідах на дивані, вилазив і їв сметанку ввечері встановлений контакт за допомогою сирників. котяра дуже ласий до сиру виявляється... до риби і мясних продуктів проявив повну зневагу, навіть не торкався... . назвали Сноубол, або ж Сніжок вже порвав балабон з старої шапки і саморобну миш. звєрь
виявляється котяра добре знайомий з какашечним ящиком пішов туди зразу без питань, що мене радує дуже сильно я бо клявся жінці що всякі пакості буду прибирать сам... потроху адаптується.... вранці пулею вилітає з під дивана і десь пропадає.... де він шариться цілий день я не знайшов навечір вилазить і балується. спать лягає з малою і дрихне до годин трьох ночі, потім на горшок і під диван
пришла до жінки подруга, каже що то і не кіт взагалі а "жєнщина"... звисаючих аргументів як у дорослого вуличного кота Васьки у Сноубола нема чи то по малолітсву(як я собі думаю) чи по природі...... я х.з. .... в тих котячих причандалах не розбираюсь, сказали кіт значить кіт..... хто знає як встановити істину?
В ответ на: пришла до жінки подруга, каже що то і не кіт взагалі а "жєнщина"... звисаючих аргументів як у дорослого вуличного кота Васьки у Сноубола нема чи то по малолітсву(як я собі думаю) чи по природі...... я х.з. .... в тих котячих причандалах не розбираюсь, сказали кіт значить кіт..... хто знає як встановити істину?
та каструйте його/її, коли підросте, не буде жодної різниці. Якщо всеж узяв інтерес - тут інфа, як визиначити стать кошеняти: http://www.zooclub.ru/cats/razv/29.shtml Від себе додам, що іноді трапляються невизначені кошеняти навіть до 4-5 місяців, бо навіть ветеринар вагається, оскільки у малих - й пацанів, й дівчат - все там під хвостом схоже