В ответ на: Небольшой совет, с твоего разрешения. Все документы которые ты отправляешь в суд, а также и другие госорганы с перспективой пойти в суд, посылай исключительно ценным письмом с описью вложения (которую максимально подробно заполни). В противном случае, если твои документы потеряют (-ются), в жизни не докажешь, что отправлял именно то, что ты отправлял. А если речь идет о процессуальных документах, то наличие описи всегда поможет при решении вопроса о возобновлении пропущенного процессуального срока (опять таки, если документы не дойдут, или пропадут). Бланк описи можно сделать самому, а можно попросить в любом почтовом отделении. По деньгам - приблизительно в два раза дороже. Зато надежнее.
Мы такое уже проходили с ноториальной конторой , ценное письмо вернется обратно при этом, Вам еще снова придеться за него заплатить. Лучше самому отнести в суд и зарегистрировать , чтоб навернека. Или заказным надо отправлять с уведомлением и обязательно с описью.
Хм Я что-то не то сказал? С описью - это и есть ценное. И при чем тут нотариальная контора? Что "проходили"?
Всё забываю отписать, что выиграл это дело вообще без напрягов! Особая благодарность Бенасси за козу, она вообще оказалась один в один с моим случаем, даже номер фена совпал, а километраж по трассе отличался на 2км.
А бумаги на девайс не спрашивал, так как и так было ясно что будет написана постанова и протокол... В протоколе вписан номер дивайса и дата окончания срока поверки, скорее всего в моём случае с этим у них было всё в порядке...
Кстати бумаги зря не спрашивал. У них оооочень редко есть все что должно быть при них. У меня так было когда меня по дороге из карпат в Житомире под знак 40 со скростью 82 остановили, я еще при этом встречным мигал что у них на пути стоят с феном (с другой стороны был тоже экипаж), а потом через 10 метров с моей обочины из кустов на меня выбежал гаец. ятогда еще без прав катался, т.к. ждал суда за мелкое ДТП. Так после 5 минутного общения и у поминания о том что в протокле впишу отсутствие нужных документов на радар он меня отпустил и еще переспросил какие документы должны быть что бы у начальства выпросить их
В ответ на: Всё забываю отписать, что выиграл это дело вообще без напрягов! Особая благодарность Бенасси за козу, она вообще оказалась один в один с моим случаем, даже номер фена совпал, а километраж по трассе отличался на 2км.
Чем мотивировал свое несогласие с нарушением, интересно? Сбрось козу в профильное мыло, если не сложно?
В ответ на: Всё забываю отписать, что выиграл это дело вообще без напрягов! Особая благодарность Бенасси за козу, она вообще оказалась один в один с моим случаем, даже номер фена совпал, а километраж по трассе отличался на 2км.
Чем мотивировал свое несогласие с нарушением, интересно? Сбрось козу в профильное мыло, если не сложно?
До Печерського районного суду, м. Київ, вул. Гайцана, 4
Позивач:
Відповідач: Інспектор ДПС Хамраєв Валерій Володимирович Який працює: ДАІ УМВД України в Миколаївський області. Адреса: м. Первомайськ. ДАІ Первомайської роти.
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови ВЕ131003 про адміністративне правопорушення від 03/12/2009 року
"03" грудня 2009 року близько 19 год. 40 хв. я рухався власним автомобілем Мерседес С220 державний номерний знак зі швидкістю приблизно 90 км/год по правій смузі автодороги Одеса-Київ (М-05), 294-й кілометр. Разом зі мною в автомобілі перебував свідок,. По лівій смузі мене випереджав інший автомобіль, що рухався явно швидше ніж я. Приблизно в цей час я був зупинений інспектором ДПС Первомайської роти, який представився як Хамраєв Валерій Володимирович. Як виявилось, причиною зупинки стало порушенням мною, за думкою інспектора, вимог пункту 12.6 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП. На підтвердження викладеного інспектор продемонстрував прилад ІСКРА №18805 на якому була зафіксована швидкість ніби то мого автомобіля, що становила 138 км/год. Допустима швидкість на даній ділянці дороги складає 110 км/год. Інспектором було складено протокол про адміністративне правопорушення та постанову по справі про адміністративне правопорушення з накладанням штрафу у розмірі 255грн. (двісті п’ятдесят п’ять грн.).
Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є недоведенним і необґрунтованим з наступних причин:
Ст. 251 КУпАП встановлено, що доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами. Разом з тим, положення даної статті вказує на те, що належними доказами можуть бути також показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху.
Тому, оскільки показання технічного приладу (ІСКРА №18805) не містить функції фіксації, будь-яким з зазначених вище способів, факту перевищення швидкості руху, як в даному випадку, тому зафіксована приладом та зазначена в протоколі швидкість руху не може бути достовірною та належним доказом, на якому ґрунтується висновок про вчинення адміністративного правопорушення. Вважаю, що дана швидкість належить автомобілю, що випереджав мене по лівій смузі.
На підставі викладеного, керуючись ст. 251,287, 288 КУпАП України,
ПРОШУ: 1. Визнати Постанову, серія ВЕ131003 про адміністративне правопорушення від 03/12/2009 року, про притягнення мене, …, до адміністративної відповідальності у вигляді сплати грошового штрафу у розмірі 255 грн. за порушення, передбачене ч.1 ст. 122 КУпАП України, незаконним і відмінити його. 3. Визнати Протокол (ВЕ109324) про адміністративне правопорушення від 03/12/2009 року на основі якого було складно постанову , серія ВЕ131003 незаконним і відмінити його. 4. До винесення рішення у справі - призупинити дію постанови.
Додатки:
Копія протоколу серія ВЕ №109324 про адміністративне правопорушення від 03/12/2009 року. Копія постанови серія ВЕ №131003 по справі про адміністративне правопорушення від 03/12/2009 року. Копія позовної заяви та доданих до неї документів для відповідача.
Возник вопрос, может кто знает как поступить в ситуации если я допустим еду в Крым, по пути туда гаишники составят протокол с постановою, а я отдыхать собираюсь три недели, как не пропустить срок 10 дней который даётся на оскарження?
В ответ на: Возник вопрос, может кто знает как поступить в ситуации если я допустим еду в Крым, по пути туда гаишники составят протокол с постановою, а я отдыхать собираюсь три недели, как не пропустить срок 10 дней который даётся на оскарження?
В прошом году у меня такая ситуация была: искал на месте отдыха интернет-кафе, вычитывал позовы, составлял, искал цветной принтер для распечатки фото с моей камеры, затем три заказных письма с описью и уведомлением в прокуратуру по месту остановки за нарушение, начальнику ГАИ оформлявшего протокол и постанову и в свой районный суд, все адреса нужно знать, либо искать опять же в интернете. Нужно быть готовым, что на почте не будет бланков для описи вложений, вышли из ситуации написав опись на тетрадных листочках, а оператор на почте поставила штамп с датой и номером почтового отделения. Уложиться в 10-дневный срок необходимо!