Порядок видачі тимчасового дозволу для використання не зареєстрованих у встановленому порядку транспортних засобів
47. На транспортні засоби, що доставляються своїм ходом до місця державної реєстрації з підприємств-виробників, авторемонтних підприємств, торговельних організацій, з-за кордону, а також на зняті з обліку транспортні засоби видаються номерні знаки для разових поїздок строком на два місяці.
48. Відмітка про видачу номерних знаків для разових поїздок робиться в реєстраційних документах або в документах, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів.
49. Підприємствам-виробникам, які здійснюють перегін транспортних засобів до їх одержувачів, видаються номерні знаки для разових поїздок. У супровідних документах зазначених підприємств робиться відмітка "перегін" і зазначаються такі номерні знаки.
Документ 1388-98-п, редакцiя вiд 29.12.2009 на пiдставi 1371-2009-п, чинний
Я так понял никого не волнует.... Ну а то что транзиты не продлевают,биржи не принимают(которые не прошли акредитацию в управлении гаи),тоже не волнует?
Я так понял никого не волнует.... Ну а то что транзиты не продлевают,биржи не принимают(которые не прошли акредитацию в управлении гаи),тоже не волнует?
Что биржа не принимает?Автомобиль для оформления договора купли -продажи с просроченными транзитами?
Биржи в мрео не принимают на которых нет визави департамента гаи( пока не принимают в области)
Биржи в мрео не принимают на которых нет визави департамента гаи( пока не принимают в области)
Витьевато....проблема в неакредитованых биржах.....или просроченых транзитах?
У меня кстат тоже транзиты скончались еще 17.12.
Я так понял теперь срок реализации 2 месяца?
Документ 1388-98-п, редакцiя вiд 29.12.2009 на пiдставi 1371-2009-п, чинний
...хз, самому интересно, т.к. в данный момент сам на транзтах. пересмотрел ссылки и поправки на сайте, так и не нашел старого документа, в котором был бы указан срок 3(три) месяца?! чи то они его просто "скасували" и больше не ссылаются на него, чи то данный срок 2(два) месяца это какой-то другой...
есть там такое
2. Визнати такими, що втратили чинність, Правила державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів всіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1993 р. N 873 ( 873-93-п ) (ЗП України, 1994 р., N 3, ст. 60, N 9, ст. 223, 227; 1995 р., N 3, ст. 71)
но и в постанове 873-93-п и поправкам к ней я не увидел 3(трех) месяцев хз...
Я так понял теперь срок реализации 2 месяца?
да мне и раньше давали на пару месяцев, потом еще раз 5 продлевали по 2 месяца :-)
Поясню насчет бриж: теперь зарегистрировать машину, купленную по биржевому договору будет можно только если сам бланк договора зарегистрирован ГАИшниками
так а что делать, если прошли 2 месяца???
1. продлять за денюжку, но сейчас мало кто берется это делать 2. искать уважительную причину - например справку с больницы о том что по состоянию здоровья не мог оформить в срок.