Доброго времени суток. Есть к Вам всем один вопрос, надеюсь на помощь. Вкратце: 1) 5 тыс евро; 2) 4 двери; 3) передний привод. Что посоветуете? Возможно еще взять кредит, если будет хороший вариант нового авто. И можно отходить от всех пунктов кроме первого, за достойных условий. Как вариант рассматривал Гольф, Мазду 323, Цивик. Пока все................
Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов. Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
В ответ на: Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов. Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!
В ответ на: Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов. Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!
Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.
Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.
Что мешает ездить задом? Особенно если нужна душа?
І гумористи є на сайті, то добре. БМВ не розглядається, занадто багато їх є і всі як з інкубатора, на одне лице. А от мазда 323 то цікаво. Яка саме? Ціна? Як стан? Боюсь брати б.у., щоб потім не стати в полі, а іноді їздити прийдеться на 200-300 км від дому. Цівік і втек...то цікаво...знайти б не вбитого. Поки орієнтуюсь на клубних авто, дали пораду хорошу, шукати там. Є варіанти з новіших Ланос спорт хетчбек, Цівік 98року і поки все. Чекаю ваших відгуків.