Доброго времени суток. Есть к Вам всем один вопрос, надеюсь на помощь. Вкратце: 1) 5 тыс евро; 2) 4 двери; 3) передний привод. Что посоветуете? Возможно еще взять кредит, если будет хороший вариант нового авто. И можно отходить от всех пунктов кроме первого, за достойных условий. Как вариант рассматривал Гольф, Мазду 323, Цивик. Пока все................
помоему слишком кратко!
Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов. Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
Цывик с втеком мечта а не машина
Ок. Більше-машина не перша, катаюсь давно. Думав над спортсменами, та боюсь на гріб натрапити. Проблем з руками також нема, цього літа відновлював з батьком його ВАЗ 2103 30-ти річний, то перелапав все щоможна і до того стикався з ремонтом авто як член комісії здачі робіт по регламенту. На новому авто також їжджу час від часу, Авео і Лачетті, але якось вони безхарактерні як на мене і в Авео погнулась кришка багажника, коли її виштовхували з кучугур...чи то хлопці так старались, чи що... Вже від теми відійшов. Авто ріа передивився з всіх сторін, не можу визначитись.
Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!
Я бы всё таки подкопил бы ещё...
Бери БМВ! Не прогадаешь, душа в них есть и свою в неё вкладывать будешь без перерыва!
Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.
Да, кроме того БМВ - самая извесная переднеприводная машина.
Что мешает ездить задом? Особенно если нужна душа?
Как вариант рассматривал Гольф, Мазду 323, Цивик. Пока все................
Летом 2009 при похожем выборе, выбрали мазду 323, но там по $ не 5 было, будут вопросы -- велкам, постараюсь ответить
І гумористи є на сайті, то добре. БМВ не розглядається, занадто багато їх є і всі як з інкубатора, на одне лице. А от мазда 323 то цікаво. Яка саме? Ціна? Як стан? Боюсь брати б.у., щоб потім не стати в полі, а іноді їздити прийдеться на 200-300 км від дому. Цівік і втек...то цікаво...знайти б не вбитого. Поки орієнтуюсь на клубних авто, дали пораду хорошу, шукати там. Є варіанти з новіших Ланос спорт хетчбек, Цівік 98року і поки все. Чекаю ваших відгуків.