Джеймсон, Джим бім, Бушмілс, Джек Денілс, 5 Label, одне й те саме, тількиціна різна. Я особливої різниці не відчув, єдине Джек Данілс віддає мазутою, взагалі не сподобався.
Хтось пробував ром Аnacaona, чорна пляшка з червоною етикеткою?
Джеймсон, Джим бім, Бушмілс, Джек Денілс, 5 Label, одне й те саме, тількиціна різна. Я особливої різниці не відчув, єдине Джек Данілс віддає мазутою, взагалі не сподобався.
Та ладна!
Навіть цікаво, а що ж саме не сподобалося у Джемісон та Бушмілз? Про інші - не заперечую - таке краще не вживати. Але ці два нейтральних на смак і мяких ірландця. Вони ж є ледь не взірцем недорого питкого віскі яке не може викликати негативних емоцій. Можна випити дуже багато без негативних наслідків. Звісно не для того щоб посмакувати, так і коштує по акції буває по 700 грн. за літр.
З цього списку тіко Джека і виберу
щоб не казали, а у кожного свій смак. тому не варто когось звинуватити у нерозумінні культури. бо напридумують стільки пафосу навколо якоїсь речі і кічаться цим. простіше треба бути.
от мені більше по смаку підходять саме бурбони. але це чисто мій смак. я ще й закусками люблю то діло. а іноді, о жах, з пивом. єдино що з колою не вживаю. але нікому не забороняю. кожен сам собі коваль щастя. хоча і тоніки є такі, що можуть врятувати несмачний алкоголь.
для коктелей я більше джин люблю.
Ні, ну пиво + віскі - то святе поєднання, і не заборонено шанованою спільнотою
звучить як тост))
пиво то аперетів перед віскі
,,Виски то закрепитель пива)
Навіть цікаво, а що ж саме не сподобалося у Джемісон та Бушмілз? Про інші - не заперечую - таке краще не вживати.
Я не писав, що не сподобалося, просто мені все на один смак +-.