Джеймсон, Джим бім, Бушмілс, Джек Денілс, 5 Label, одне й те саме, тількиціна різна. Я особливої різниці не відчув, єдине Джек Данілс віддає мазутою, взагалі не сподобався.
Хтось пробував ром Аnacaona, чорна пляшка з червоною етикеткою?
Джеймсон, Джим бім, Бушмілс, Джек Денілс, 5 Label, одне й те саме, тількиціна різна. Я особливої різниці не відчув, єдине Джек Данілс віддає мазутою, взагалі не сподобався.
Та ладна!
Навіть цікаво, а що ж саме не сподобалося у Джемісон та Бушмілз? Про інші - не заперечую - таке краще не вживати. Але ці два нейтральних на смак і мяких ірландця. Вони ж є ледь не взірцем недорого питкого віскі яке не може викликати негативних емоцій. Можна випити дуже багато без негативних наслідків. Звісно не для того щоб посмакувати, так і коштує по акції буває по 700 грн. за літр.
З цього списку тіко Джека і виберу
щоб не казали, а у кожного свій смак. тому не варто когось звинуватити у нерозумінні культури. бо напридумують стільки пафосу навколо якоїсь речі і кічаться цим. простіше треба бути.
от мені більше по смаку підходять саме бурбони. але це чисто мій смак. я ще й закусками люблю то діло. а іноді, о жах, з пивом. єдино що з колою не вживаю. але нікому не забороняю. кожен сам собі коваль щастя. хоча і тоніки є такі, що можуть врятувати несмачний алкоголь.
для коктелей я більше джин люблю.
Ні, ну пиво + віскі - то святе поєднання, і не заборонено шанованою спільнотою
звучить як тост))
пиво то аперетів перед віскі
,,Виски то закрепитель пива)
Навіть цікаво, а що ж саме не сподобалося у Джемісон та Бушмілз? Про інші - не заперечую - таке краще не вживати.
Я не писав, що не сподобалося, просто мені все на один смак +-.
Мені здається, що Лафройг в коробці трохи не те пальто, чим в тубусі...
Взяв 3 2 - плюс/мінус те саме, а одна пляшка - жесть. Просто рідкий дьоготь замість легкого аромату торфового димку
Керол Стурка в серіалі "Єдина" (PLUR1BUS) п'є віскі "Сльози письменника" ("Writer's Tears"). Хтось куштував, що воно таке ?
пив по рекомендації. зовсім не виправдав очікування. таки різкуватий. бажання повторити не виникло. навіть за половину ціни.
друзі подарували на ДН Laphroaig та Ardbeg.
Перший наче як завжди, але чому не вау. Другий наче і цікаво, але більш спиртуозний і не складний. І тепер питання, це в мене вже є проблема (зараз запахи погано відчуваю і це може впливати на відчуття смаку) чи Ardbeg більше не купувати?
Чи купити для перевірки улюблену Caol ila.. але жабать душить, наразі не до цього
Хто ще пив останнім часом ці позиції? якісь зміни є в останні роки?
друзі подарували на ДН Laphroaig та Ardbeg.
Перший наче як завжди, але чому не вау. Другий наче і цікаво, але більш спиртуозний і не складний. І тепер питання, це в мене вже є проблема (зараз запахи погано відчуваю і це може впливати на відчуття смаку) чи Ardbeg більше не купувати?
Чи купити для перевірки улюблену Caol ila.. але жабать душить, наразі не до цього
Хто ще пив останнім часом ці позиції? якісь зміни є в останні роки?
А які саме Laphroag та Ardbeg бо їх же ж багато..Мені от нещодавно сподобався Arran, той що діжкової міцності і хересна діжка.