Ну Ардбеґ це поки шо топ для мене, ну єдине шо трохи солонуватий. Но під устриці пайдьот
А ось Арран не зайшов вопше. Ну тобто як - норм, абсолютно, но не за ті гроші
На смак і колір фломастери різні
Arran Barrel Reserve прям в топі для мене
На смак і колір фломастери різні
Arran Barrel Reserve прям в топі для мене
+100500
Але мені більше сподобався Arran Sherry Cask 0.7 л 55.8%
друзі подарували на ДН Laphroaig та Ardbeg.
Перший наче як завжди, але чому не вау. Другий наче і цікаво, але більш спиртуозний і не складний. І тепер питання, це в мене вже є проблема (зараз запахи погано відчуваю і це може впливати на відчуття смаку) чи Ardbeg більше не купувати?
Чи купити для перевірки улюблену Caol ila.. але жабать душить, наразі не до цього
Хто ще пив останнім часом ці позиції? якісь зміни є в останні роки?
А які саме Laphroag та Ardbeg бо їх же ж багато..Мені от нещодавно сподобався Arran, той що діжкової міцності і хересна діжка.
Класичні десятки
Поки не знаю в чому проблема, але точно в мені. Це чи від проблем з нюхом, може психологічні проблеми, важко сказати. Для точної перевірки треба взяти Caol Ila, але думаю там така ж фігня
друзі подарували на ДН Laphroaig та Ardbeg.
Перший наче як завжди, але чому не вау. Другий наче і цікаво, але більш спиртуозний і не складний. І тепер питання, це в мене вже є проблема (зараз запахи погано відчуваю і це може впливати на відчуття смаку) чи Ardbeg більше не купувати?
Чи купити для перевірки улюблену Caol ila.. але жабать душить, наразі не до цього
Хто ще пив останнім часом ці позиції? якісь зміни є в останні роки?
А які саме Laphroag та Ardbeg бо їх же ж багато..Мені от нещодавно сподобався Arran, той що діжкової міцності і хересна діжка.
Класичні десятки
Поки не знаю в чому проблема, але точно в мені. Це чи від проблем з нюхом, може психологічні проблеми, важко сказати. Для точної перевірки треба взяти Caol Ila, але думаю там така ж фігня
А навіщо брати те, що вже пив? Сінгл молт скотчей дуже багато. Бери на пробу щось нове. До речі в відомому магазині на Мєчнікова є великий вибір скотчей та грамотний консультант. І ще там є бар і багато чого можна купити рюмку унцієву. І ще на барі усе що наливають у рюмки можуть налити у 50 грамовий "мерзавчик" і закрити кришкою. Везеш додому і дегустуєш. Мені наприклад дуже подобається Talisker Dark Storm - з присмаком моря. З початку відчуваєш дим, потім сіль, а наприкінці наче йод щипле язика. Кажуть що раніше лиш в дьюті фрі продавався, а зараз пустили у відкритий продаж.
Скоштував презентований Speyburn Bradan Orach.
Якось таке, не сказати що погано, ні, але і вражень якихось, щоб запам'яталось немає.. Добротне, але пересічне - може так приблизно..