Johny Cree ,рав кілька пляшок на початку минулого року, 500 грн за цю ціну просто нічого не було схожого навіть
У цілому цілком прийнятний віскі (хоча у його сінгл молтності є сумніви але то таке). Жаль тільки що починав у нас цей виробник з віскі Crabbies singl malt - був мякіший за цей джонні кріі і мав присмак віски, донастояного у діжці з під бурбона, але цей присмак відчувався ледь-ледь. Ще й коштував гривень на 100 менше. Потім той Crabbies (там у 0,7 пляшці ще кільце було під палець) з ринку прибрали і вивели оцей Johny Cree - відчувається що родичі, але жорсткіший за креббіс і додали якогось не дуже приємного смаку. Хоча коли на нього акція то цілком пристойний варіант під стіл.
Вчора спробував Monkey Shoulder.
Досить зачотно. М'ягкий. Легкий.
Вчора спробував Monkey Shoulder.
Досить зачотно. М'ягкий. Легкий.
Серед відносно недорогих (особливо коли за акцією) - класний віскі. Але щось він багатьом сподобався і його багато почали продавати. Після таких подій у продажу починають зявлятися скажемо так - не дуже якісні версії. Не хотілося б щоб і з цим так сталося.
А я 'опустився' на такі напої Іноді хочеться чогось брутального в помірній кількості.
А я 'опустився' на такі напої Іноді хочеться чогось брутального в помірній кількості.
Так а чого опустився, нормальний напій, навідміну від смердючих скотішських сінглмолтів
Купив по акції за 599 грн ірландський Fercullan Falls. Якщо коротко то не раджу.
Повівся на акцію, купив Teacher's. 1л за 500грн Давно я такого шмурляка не пив, хоча напевно на рівні з джим Бім. Єдиний плюс, що це все рівно краще за горілку і коньяк наш.
Цей "вчительський" віскі завжди був жорстким та непитким.
А я ось вирішив підтримати вітчизняного виробника з Херсона Вже пробував чистий дистилянт, так під картопельку з оселедцем пішло як діти в школу
Де ти таке знаходиш? Прочитав етикетку: якщо все що написано правда то виглядає як марнування продуктів і часу. До речі скільки воно коштує?
Так, витримка на 'чіпсах' трохи напрягає, але вирішив продегустувати весь їх сет. Поки коштував такий листилянт, сподобався.
Кока-кола наше все.
Кока-кола наше все.
а мені навпаки воски подобається з яблучним соком, той що зелене яблуко
Кока-кола наше все.
Нікого не хочу образити але є такий анекдот: коктейль "Ідіот" - рецепт: беремо віскі Макалан там чи таліскер 50 річної витримки - 50 грам і додаємо 150 грам кока- коли.
Якщо що не так то вибачайте: щойно випив грам 250 Talisker Dark Storm то може щось зайве сказав.
...
Кока-кола наше все.
Нікого не хочу образити але є такий анекдот: коктейль "Ідіот" - рецепт: беремо віскі Макалан там чи таліскер 50 річної витримки - 50 грам і додаємо 150 грам кока- коли.
Якщо що не так то вибачайте: щойно випив грам 250 Talisker Dark Storm то може щось зайве сказав.
мабуть смачний за такі гроші
...
Кока-кола наше все.
Є така мудрість, раденький, що дурненький. Нічого не пив і нікого не хотів образити.
Усім привіт! Допомога залу: тре на подарунок щось за 100 уо. Людині, яка любить ненапряжні гленморанжи чи чіваси, головне щоб кільксть років на етикетці була побільше
Таке можна дарувати?
Однозначно.
Він же димний.
Він же димний.
Оу...ні, всякі димні, мазутні, торфяні не підходять..