Підкажіть, як зветься штуковина, що діє як парктронік, тільки навпаки Тобто починає пищати, не коли машина приближається, то якогось об'єкту, а коли об'єкт починає віддалятися від машини? Використовується у фурах, коли в черзі на кордоні стоїш, щоб можна було поспати, а вона будить, коли передня машина починає їхати вперед.
+ c - поменять и всё
Это типа поводырь для сонных/слепых водителей?
Это называется - трос. Цепляешься к впереди стоящему, и он сам дернет, когда поедет
Это типа поводырь для сонных/слепых водителей?
Ну грубо кажучи, щось таке...але звісно то не для використання під час руху... Мабуть єдине раціональне застосування це для водіїв фур на кордоні. Якщо в черзі наприклад добу стояти, то звісно краще поспати, ніж тупо сидіти, але, коли черга просувається, то треба якось прокинуться і підїхати вперед...От таку штуковину дехто використовує, незнаю чи вона призначена для цього, чи ні, але точно існує, коштує близько 70 злотих в Польщі, але незнаю як зветься і як знайти де купити...
А если просто датчик движения вперёд поставить? Прижимаешься к впереди едущей машине плотно.. если та отъезжает, датчик движения срабатывает
я думаю что данный девайс отлично заменяется бибикалкой сзади стоящей фуры
Это если она честная.. а если нет - задняя тихонечко объедет и стает впереди тебя
а если они там сзади тоже все спят
А если просто датчик движения вперёд поставить? Прижимаешься к впереди едущей машине плотно.. если та отъезжает, датчик движения срабатывает
Була така думка, але то ще хімічити треба, може таки вдасться достати вже готовий девайс...
Попробуй заехать на окружной, в магазины которые возле конечной скоростного трамвая - там, сразу за салоном Шкоды, магазины для фур. Может у них есть что то такое, или по крайней мере знают где поискать.
Підкажіть, як зветься штуковина, що діє як парктронік, тільки навпаки Тобто починає пищати, не коли машина приближається, то якогось об'єкту, а коли об'єкт починає віддалятися від машини? Використовується у фурах, коли в черзі на кордоні стоїш, щоб можна було поспати, а вона будить, коли передня машина починає їхати вперед.
поставить парктроник, договориться с тем кто перед тобой в очереди, чтобы он немного назад сдал, когда его очередь подойдет Правда проблема может быть если впередистоящий водилкин из Северного Умбукту и не говорит членораздельно