В ответ на: Я маю Гольфа4 з 99року випуску, довольний. 1.4 16клапанів бере по трасі літом 6л, зимою 7л, то з кліматом. А по місту до 8л. На трасі летить, їхав 200км/год. Має гарний ривок. На рахунок Гольфа3, чув, що часто летить передок. А за В4, що на кривій дорозі сильно ламається і тріщить по всьому салону.
Ага, по паспорту 170 макс, а ты 200 летал У меня по спидометру 200-205 максимум, и то это уже оооочень тяжело, а мотор и по моменту и по лс не сравнить.
Не знаю, що там в тебе, а в мене на спідометрі 260км/год. Всередині повний фарш. Стопи тюнінговані, салон Рекаро шкіра. І такий він прийшов з німців. То я 200 їду легенько.
У меня едет по спидометру макс 200-205, а не нарисовано циферок А у тебя не поедет - факт, если действительно резину не поставить с меньшим, незаводским размером. Насчет полного фарша - поржал, у тебя даже ЕСП нету , хотя если тюнингованые стопы и дермантиновые псевдоорекаро, то что псевдо я уверен, сидушки - это полный фарш, то тогда да
В ответ на: Я маю Гольфа4 з 99року випуску, довольний. 1.4 16клапанів бере по трасі літом 6л, зимою 7л, то з кліматом. А по місту до 8л. На трасі летить, їхав 200км/год. Має гарний ривок. На рахунок Гольфа3, чув, що часто летить передок. А за В4, що на кривій дорозі сильно ламається і тріщить по всьому салону.
Ага, по паспорту 170 макс, а ты 200 летал У меня по спидометру 200-205 максимум, и то это уже оооочень тяжело, а мотор и по моменту и по лс не сравнить.
Не знаю, що там в тебе, а в мене на спідометрі 260км/год. Всередині повний фарш. Стопи тюнінговані, салон Рекаро шкіра. І такий він прийшов з німців. То я 200 їду легенько.
У меня едет по спидометру макс 200-205, а не нарисовано циферок А у тебя не поедет - факт, если действительно резину не поставить с меньшим, незаводским размером. Насчет полного фарша - поржал, у тебя даже ЕСП нету , хотя если тюнингованые стопы и дермантиновые псевдоорекаро, то что псевдо я уверен, сидушки - это полный фарш, то тогда да
Жаль неможу фотки скинути Пишу всьо шо є: шкіра Рекаро глибокі,спортивні з підігрівом жопи і спини,електричні з 3 режимами памяті. 6 подушок безпеки, клімат,круїз з управлінням на рулі АВС ЕСП ,омив фвр,мікроліфт,регулювання висоти руля,датчик дощу,електросклопідйомники 4, підігрів бокових дзеркал і електро управління,підлокотник, в заді тоже Рекаро з сидіннями для дітей.Мають знаки "W". І то шо Їде 200 навіть не сумнівайся! Легенько.
В ответ на: Не знаю, що там в тебе, а в мене на спідометрі 260км/год. Всередині повний фарш. Стопи тюнінговані, салон Рекаро шкіра. І такий він прийшов з німців. То я 200 їду легенько.
Немцы, тюнящие Гольф 1.4, это жесть, бызговики спарцо есть в наличии? Особено сильно видимо был затюнен спидометр. А двести он не идет легко и пофик до скольки спидометр расчерчен. Оно на 170 тупо упрется в ограничитель оборотов и дальше хоть толкай, подача горючки отрубается. Конечно можно заменить главную пару и даже ряд и отметку в двести Гольвег возможно возьмет, только вот он будет разгоняться как баржа.
Мій попередній 2гольф 1.8 з 89р. їхав мало не 170. і брав 7л. Мені так бачу везе з машинами на відміну від теве.