Не знаю, не замерял. И спорить я не собираюсь. Мне тормозов в моем Ланосе хватает. Со 140 до 90 при интерсивном торможении сбрасывает за секунду.
Шо та ты по моему ашибаесси.. Это у тя замедление почти 1.5g А такое на ланосе не достижимо.
Не знаю, не замерял. И спорить я не собираюсь. Мне тормозов в моем Ланосе хватает. Со 140 до 90 при интерсивном торможении сбрасывает за секунду.
Шо та ты по моему ашибаесси.. Это у тя замедление почти 1.5g А такое на ланосе не достижимо.
Не, ну может 2 сек. Я не засекал, но сбрасывается скорость очень быстро.
Причем часто-густо мои 110 для моргальщика не аргумент, пучок машин передо-мной - тоже... Взлетай бо мне надо... Или уходи на скорости вправо в лавирующим между ямами или взлетай...
взагалі-то ніде в правилах не написано що на двополосній дорозі в правому ряді не можна їхати швидше ніж в лівому тому я вже давно до всіх моргальщиків відношусь по-філософськи - хочу пропущу а хочу і ні - тобі треба - он справа ряд обганяй (точніше випереджай). і сам вже давно нікому не моргаю - коли дуже треба обходжу по правому без комплексів. правда колись один [*****] на хонді так образився що обігнав вклинившись між правими фурами і відтормозився мені перед носом на 140 км.год. ну ми люди не горді і технічно озброєні теж відтормозились - але потім він мав нагоду кілометрів 20 насолоджуватись моїм дальнім собі в на стабільній відстані "очко грає" на всіх доступних йому швидкостях. що хотів то і получив.
а стосовно ям - таки так - недавно по трасі в одну сторону пролетів 140-160 км.год і практично ям не відчував правда два рази на гайців нарвався. а назад бултихався як г...о в ополонці 60-80 км.год і таки погнув два диски.