autoua
Autoua.netФорумСпорт

19.03 олимпийцы у Шустера (2/2)

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 04.08.2006

Re: 19.03 олимпийцы у Шустера [Re: batal]
      24 марта 2010 в 16:56 Гілками

В ответ на:

Мда, а зачем это телевидению? Почему оно должно вытягивать спорт. Как по мне, все просто. Есть "студия", она делает продукт. Есть канал, он этот продукт покупает. В случае футбола такую роль на себя должна взять ПФЛ, но к сожалению, донецкое быдло ни на что конструктивное не способно

Та київське "бидло" з ФФУ від донецького з ПФЛ теж не далеко пішло. донецьке, принаймні, спромоглося побудувати стадіон не за бюджетні кошти.

В ответ на:

В ответ на:

я ж і кажу, спонсори не підтягнуться, поки аудиторії не буде.

Блин, ну сам подумаю. Вот я спонсор, например я делаю бюджет на следующий год. Ко мне приходи чувак и говорит - дй денег на мероприятие. У меня вопрос - что я за это бабло получу? А мне в ответ, а ты дай, а там через пару лет может и на ящик выйдем, твой баннер 10 тыщ человек увидит.

по цьому пункту я взагалі не розумію, ми сперечаємось, чи переконуємо один одного в одному й тому самому

В ответ на:

Вот ради молодых игроков первой лиги и будут вкладывать миллионы баксов

не лише заради них, але й заради них також.

В ответ на:

ПОказывают иногда, я вчера видел чемпионат по хоккею среди юнгиоров, в Броварах. Блин, [*****] хочется

Отже, доходимо висновку, що український спорт нікому не потрібен крім самих спортсменів. навіщо, в такому разі, на нього витрачати бюджетні кошти?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P *
46 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: 19.03 олимпийцы у Шустера [Re: vitoking]
      25 марта 2010 в 09:00 Гілками

В ответ на:

Та київське "бидло" з ФФУ від донецького з ПФЛ теж не далеко пішло. донецьке, принаймні, спромоглося побудувати стадіон не за бюджетні кошти.

Ты вообще иногда думалку включаешь? Вообще в курсе, зачем ФФУ, зачем ПФЛ, а кокае к ним отношение имеет Ахметов? Вот ПФЛ занимается организацией чемпионата в вышке, ей это право делегировала ФФУ. Результат, в том числе в телетрансляциях можем наблюдать.

А то что Ахметка вкидыдвает бабло в любимую игрушку ... ну то его личное дело, видно уже набралось столько что может себе такое хобби позволить

В ответ на:

Отже, доходимо висновку, що український спорт нікому не потрібен крім самих спортсменів. навіщо, в такому разі, на нього витрачати бюджетні кошти?

Почему тратить деньги - ответили выше. Тут вопрос скорее в контроле трат и целевом использовании. А из спорта можно делать если не прибыльный бизнес, то что-то близкое к этому. Но для этого надо работать, уметь зарабатывать на этом. Видно не умеют, поэтому выцыганивают крохи с бюджета и плачутся, что мало.

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 04.08.2006

Re: 19.03 олимпийцы у Шустера [Re: batal]
      25 марта 2010 в 17:05 Гілками

В ответ на:

Ты вообще иногда думалку включаешь? Вообще в курсе, зачем ФФУ, зачем ПФЛ, а кокае к ним отношение имеет Ахметов? Вот ПФЛ занимается организацией чемпионата в вышке, ей это право делегировала ФФУ. Результат, в том числе в телетрансляциях можем наблюдать.

Іноді включаю. Але в даній темі я не зовсім копенгаген. Однак всі інші тут втаємничені, розмовляють натяками. Наприклад, замість того, щоб пояснити в 2-х словах, навіщо ФФУ і навіщо ПФЛ, питають мене про це
Ахметов, очевидно, як і до всього донецького і всіх донецьких, має відношення. Не даремно ми іноді можемо спостерігати їхні з Суркісами взаємні образи на грунті футболу. А Суркіси... Суркіси не спромоглися стадіон побудувати - факт.

Тобто, якби ФФУ не делегувало ПФЛу право проведення Прем'єр-ліги, то трансляції були б феєричнішими? чи нуднішими? я натяки не зрозумів

В ответ на:

Почему тратить деньги - ответили выше.

це там, де Україна - член МОК? Чи я пропустив пост, в якому пояснюється чому, окрім вимог закону, необхідно виділяти бюджетні кошти здоровим дорослим людям на їх хоббі?
В ответ на:

Тут вопрос скорее в контроле трат и целевом использовании. А из спорта можно делать если не прибыльный бизнес, то что-то близкое к этому. Но для этого надо работать, уметь зарабатывать на этом. Видно не умеют, поэтому выцыганивают крохи с бюджета и плачутся, что мало.

Прибутковий бізнес за бюджетні кошти? із спорту? не вірю! цікаво, скільки бюджетних коштві отримав дорослий Тайгер Вудс чи Піт Сампрас...
Доречі, а які твої пропозиції щодо перетворення українського спорту на прибутковий, чи близький до такого, бізнес?

Достоевский **
47 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 06.06.2009

25 марта 2010 в 18:36 Гілками

Я не відповіла на сарказм щодо членів МОК - ВИБАЧТЕ. Здавалося, що і так усім зрозуміло, що членами Міжнародного Олімпійського Комітету є національні ол. комітети, що представляють свої держави на міжнародній арені. Але то таке.
Ви дуже засмутитеся, але для багатьох спортсменів спорт - не хоббі, а профессія. Для того, щоб Ваша дитина захотіла займатися будь-яким із популярних в Україні видів спорту, необхідно, щоб держава "виростила" чемпіона, на якого дитина захоче бути схожою, а згодом - тренера - кваліфікованого спеціаліста, який не зіпсує дитині здоров'я, а зміцнить його.

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 04.08.2006

Re: 19.03 олимпийцы у Шустера [Re: Aniachka]
      26 марта 2010 в 17:08 Гілками

В ответ на:

Я не відповіла на сарказм щодо членів МОК - ВИБАЧТЕ.

Сарказму, доречі, там якраз не було. Сарказм був у моєму попредньому пості та й вибачатись Вам зовсім немає за що.
В ответ на:

Здавалося, що і так усім зрозуміло, що членами Міжнародного Олімпійського Комітету є національні ол. комітети, що представляють свої держави на міжнародній арені. Але то таке.

Членами МОК є люди, а не НОКи. При цьому вони представляють МОК в своїх країнах, а не країни в МОКі
The IOC members, natural persons, are representatives of the IOC in their respective countries, and not their country's delegate within the IOC. _http://www.olympic.org/en/content/The-IOC/The-IOC-Institution1/IOC-Members-list/
Так, я іноді буваю дуже занудним

В ответ на:

Ви дуже засмутитеся, але для багатьох спортсменів спорт - не хоббі, а профессія.

Навпаки, я дуже радий за тих, для кого їхня улюблена справа стала професією, в якій вони досягли значних успіхів і заробляють нею на достойне життя.
В ответ на:

Для того, щоб Ваша дитина захотіла займатися будь-яким із популярних в Україні видів спорту, необхідно, щоб держава "виростила" чемпіона, на якого дитина захоче бути схожою, а згодом - тренера - кваліфікованого спеціаліста, який не зіпсує дитині здоров'я, а зміцнить його.

Ну, якщо з якогось виду спорту в країні не буде чемпіонів, то це може стати ще сильнішим стимулом - "ніхто з наших не зміг, а я зможу". А приклади можна і зарубіжні взяти для наслідування. Телебачення їх навіть більше надає. І чому саме держава повинна вирощувати чемпіона? Сампраса держава виростила? чи Блаттера?
Тренер. Так, він дуже необхідний. І сьогодні наші чемпіони відкривають свої школи. Беруть плату за навчання, знаходять спонсорську підтримку. Хоча щкола - це вже про дітей. В них можна і вкладати державні кошти. Наприклад, на стипендії чи просто оплату навчання в цих школах найкращих молодих спортсменів. А для перасічної дитини важливіше, щоб був майданчик біля будинку, де можна займатись якоюсь фізкультурою і спортом, ніж щоб федерація н-ного спорту отримувала бюджетні кошти на утримання свого апарату начолі з президентами-політиками.

звичайно, розвинений національний спорт - це добре і необхідно. Але маю думку, що державне фінансування - це не єдиний спосіб його досягнення. Більше того, це не повинно бути навіть просто приорітетним способом.

А як Ви ставитесь до висловленої мною думки про те, що у національного спорту не буде спонсорів, поки його не будуть показувати по телебаченню? Саме щодо цього мені цікаво було дізнатись Вашу думку. Адже, якщо я вірно зрозумів, Ви людина близька до спорту.

Достоевский **
47 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 06.06.2009

26 марта 2010 в 19:15 Гілками

Ага, таки зануда. Здаюся.
Щодо телебачення.
Популяризація різноманітних видів спорту, шляхом телетрансляції - це дуже добре, але, на мою думку, далеко не всі хороші види спорту дійсно цікаво дивитися по-телевізору. Це - по-перше.
По-друге - заохочення спонсорських коштів до проведення змагань, а згодом - до конкретних спортивних клубів...А Ви подивіться ХТО спонсори, що їх ми бачимо по тому ж самому Євроспорту? Гімнастика - Лонджин, Кінний спорт - Ролекс, усілякі панасоніки-соні-мерседеси. Це не фірмочки "Васі Пупкіна", а серйозні, дуже серйозні всесвітньо відомі бренди. І мабуть що для них така реклама - виправдана.
У нас. У нас - Дерюгіна випрошує у Нафтогазу гроші на проведення свого Кубку. А Нафтогаз відповідає, що вільних коштів не має, а навіть якщо б мав - який йому зиск із того? Отож. У нашій країні - ніякого. Із таким законодавством ми спонсорські кошти до спорту не залучимо ніколи. Потрібні дуже-дуже "смачні" умови оподаткування, для того, щоб спонсори стали в чергу для підтримки спорту в Україні. А лише телетрансляція змагань із спонсорськими банерами - це замало. До того ж, не така вже широка аудиторія подивиться ті змагання (якщо це не футбол), адже у нас крутіше пити пиво під дубом і давати інтервью (до речі спортивному журналісту), що подарунки - то всьо фігня, а от ще одна пляшечка пива - це сила.
Така не весела моя думка.
Висновок. Потрібно змінити законодавство, а телебачення - то вторинна, хоча і дуже важлива ланка.

Autoua.netФорумСпорт
Додаткова інформація
0 користувачів і 0 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Alexandr, Hrust, moderator, dynamo.kiev.ua 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3291

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія