Мда, а зачем это телевидению? Почему оно должно вытягивать спорт. Как по мне, все просто. Есть "студия", она делает продукт. Есть канал, он этот продукт покупает. В случае футбола такую роль на себя должна взять ПФЛ, но к сожалению, донецкое быдло ни на что конструктивное не способно
Та київське "бидло" з ФФУ від донецького з ПФЛ теж не далеко пішло. донецьке, принаймні, спромоглося побудувати стадіон не за бюджетні кошти.
я ж і кажу, спонсори не підтягнуться, поки аудиторії не буде.
Блин, ну сам подумаю. Вот я спонсор, например я делаю бюджет на следующий год. Ко мне приходи чувак и говорит - дй денег на мероприятие. У меня вопрос - что я за это бабло получу? А мне в ответ, а ты дай, а там через пару лет может и на ящик выйдем, твой баннер 10 тыщ человек увидит.
по цьому пункту я взагалі не розумію, ми сперечаємось, чи переконуємо один одного в одному й тому самому
Вот ради молодых игроков первой лиги и будут вкладывать миллионы баксов
не лише заради них, але й заради них також.
ПОказывают иногда, я вчера видел чемпионат по хоккею среди юнгиоров, в Броварах. Блин, [*****] хочется
Отже, доходимо висновку, що український спорт нікому не потрібен крім самих спортсменів. навіщо, в такому разі, на нього витрачати бюджетні кошти?
Та київське "бидло" з ФФУ від донецького з ПФЛ теж не далеко пішло. донецьке, принаймні, спромоглося побудувати стадіон не за бюджетні кошти.
Ты вообще иногда думалку включаешь? Вообще в курсе, зачем ФФУ, зачем ПФЛ, а кокае к ним отношение имеет Ахметов? Вот ПФЛ занимается организацией чемпионата в вышке, ей это право делегировала ФФУ. Результат, в том числе в телетрансляциях можем наблюдать.
А то что Ахметка вкидыдвает бабло в любимую игрушку ... ну то его личное дело, видно уже набралось столько что может себе такое хобби позволить
Отже, доходимо висновку, що український спорт нікому не потрібен крім самих спортсменів. навіщо, в такому разі, на нього витрачати бюджетні кошти?
Почему тратить деньги - ответили выше. Тут вопрос скорее в контроле трат и целевом использовании. А из спорта можно делать если не прибыльный бизнес, то что-то близкое к этому. Но для этого надо работать, уметь зарабатывать на этом. Видно не умеют, поэтому выцыганивают крохи с бюджета и плачутся, что мало.
Ты вообще иногда думалку включаешь? Вообще в курсе, зачем ФФУ, зачем ПФЛ, а кокае к ним отношение имеет Ахметов? Вот ПФЛ занимается организацией чемпионата в вышке, ей это право делегировала ФФУ. Результат, в том числе в телетрансляциях можем наблюдать.
Іноді включаю. Але в даній темі я не зовсім копенгаген. Однак всі інші тут втаємничені, розмовляють натяками. Наприклад, замість того, щоб пояснити в 2-х словах, навіщо ФФУ і навіщо ПФЛ, питають мене про це Ахметов, очевидно, як і до всього донецького і всіх донецьких, має відношення. Не даремно ми іноді можемо спостерігати їхні з Суркісами взаємні образи на грунті футболу. А Суркіси... Суркіси не спромоглися стадіон побудувати - факт.
Тобто, якби ФФУ не делегувало ПФЛу право проведення Прем'єр-ліги, то трансляції були б феєричнішими? чи нуднішими? я натяки не зрозумів
Почему тратить деньги - ответили выше.
це там, де Україна - член МОК? Чи я пропустив пост, в якому пояснюється чому, окрім вимог закону, необхідно виділяти бюджетні кошти здоровим дорослим людям на їх хоббі?
Тут вопрос скорее в контроле трат и целевом использовании. А из спорта можно делать если не прибыльный бизнес, то что-то близкое к этому. Но для этого надо работать, уметь зарабатывать на этом. Видно не умеют, поэтому выцыганивают крохи с бюджета и плачутся, что мало.
Прибутковий бізнес за бюджетні кошти? із спорту? не вірю! цікаво, скільки бюджетних коштві отримав дорослий Тайгер Вудс чи Піт Сампрас... Доречі, а які твої пропозиції щодо перетворення українського спорту на прибутковий, чи близький до такого, бізнес?
Я не відповіла на сарказм щодо членів МОК - ВИБАЧТЕ. Здавалося, що і так усім зрозуміло, що членами Міжнародного Олімпійського Комітету є національні ол. комітети, що представляють свої держави на міжнародній арені. Але то таке. Ви дуже засмутитеся, але для багатьох спортсменів спорт - не хоббі, а профессія. Для того, щоб Ваша дитина захотіла займатися будь-яким із популярних в Україні видів спорту, необхідно, щоб держава "виростила" чемпіона, на якого дитина захоче бути схожою, а згодом - тренера - кваліфікованого спеціаліста, який не зіпсує дитині здоров'я, а зміцнить його.
Я не відповіла на сарказм щодо членів МОК - ВИБАЧТЕ.
Сарказму, доречі, там якраз не було. Сарказм був у моєму попредньому пості та й вибачатись Вам зовсім немає за що.
Здавалося, що і так усім зрозуміло, що членами Міжнародного Олімпійського Комітету є національні ол. комітети, що представляють свої держави на міжнародній арені. Але то таке.
Членами МОК є люди, а не НОКи. При цьому вони представляють МОК в своїх країнах, а не країни в МОКі The IOC members, natural persons, are representatives of the IOC in their respective countries, and not their country's delegate within the IOC. _http://www.olympic.org/en/content/The-IOC/The-IOC-Institution1/IOC-Members-list/ Так, я іноді буваю дуже занудним
Ви дуже засмутитеся, але для багатьох спортсменів спорт - не хоббі, а профессія.
Навпаки, я дуже радий за тих, для кого їхня улюблена справа стала професією, в якій вони досягли значних успіхів і заробляють нею на достойне життя.
Для того, щоб Ваша дитина захотіла займатися будь-яким із популярних в Україні видів спорту, необхідно, щоб держава "виростила" чемпіона, на якого дитина захоче бути схожою, а згодом - тренера - кваліфікованого спеціаліста, який не зіпсує дитині здоров'я, а зміцнить його.
Ну, якщо з якогось виду спорту в країні не буде чемпіонів, то це може стати ще сильнішим стимулом - "ніхто з наших не зміг, а я зможу". А приклади можна і зарубіжні взяти для наслідування. Телебачення їх навіть більше надає. І чому саме держава повинна вирощувати чемпіона? Сампраса держава виростила? чи Блаттера? Тренер. Так, він дуже необхідний. І сьогодні наші чемпіони відкривають свої школи. Беруть плату за навчання, знаходять спонсорську підтримку. Хоча щкола - це вже про дітей. В них можна і вкладати державні кошти. Наприклад, на стипендії чи просто оплату навчання в цих школах найкращих молодих спортсменів. А для перасічної дитини важливіше, щоб був майданчик біля будинку, де можна займатись якоюсь фізкультурою і спортом, ніж щоб федерація н-ного спорту отримувала бюджетні кошти на утримання свого апарату начолі з президентами-політиками.
звичайно, розвинений національний спорт - це добре і необхідно. Але маю думку, що державне фінансування - це не єдиний спосіб його досягнення. Більше того, це не повинно бути навіть просто приорітетним способом.
А як Ви ставитесь до висловленої мною думки про те, що у національного спорту не буде спонсорів, поки його не будуть показувати по телебаченню? Саме щодо цього мені цікаво було дізнатись Вашу думку. Адже, якщо я вірно зрозумів, Ви людина близька до спорту.
Ага, таки зануда. Здаюся. Щодо телебачення. Популяризація різноманітних видів спорту, шляхом телетрансляції - це дуже добре, але, на мою думку, далеко не всі хороші види спорту дійсно цікаво дивитися по-телевізору. Це - по-перше. По-друге - заохочення спонсорських коштів до проведення змагань, а згодом - до конкретних спортивних клубів...А Ви подивіться ХТО спонсори, що їх ми бачимо по тому ж самому Євроспорту? Гімнастика - Лонджин, Кінний спорт - Ролекс, усілякі панасоніки-соні-мерседеси. Це не фірмочки "Васі Пупкіна", а серйозні, дуже серйозні всесвітньо відомі бренди. І мабуть що для них така реклама - виправдана. У нас. У нас - Дерюгіна випрошує у Нафтогазу гроші на проведення свого Кубку. А Нафтогаз відповідає, що вільних коштів не має, а навіть якщо б мав - який йому зиск із того? Отож. У нашій країні - ніякого. Із таким законодавством ми спонсорські кошти до спорту не залучимо ніколи. Потрібні дуже-дуже "смачні" умови оподаткування, для того, щоб спонсори стали в чергу для підтримки спорту в Україні. А лише телетрансляція змагань із спонсорськими банерами - це замало. До того ж, не така вже широка аудиторія подивиться ті змагання (якщо це не футбол), адже у нас крутіше пити пиво під дубом і давати інтервью (до речі спортивному журналісту), що подарунки - то всьо фігня, а от ще одна пляшечка пива - це сила. Така не весела моя думка. Висновок. Потрібно змінити законодавство, а телебачення - то вторинна, хоча і дуже важлива ланка.