Доброго дня! Стою перед вибором авто. Думаю що взяти Т4 чи Т5. Т4 кажуть надійніші. Т5 сучасніші і краще руляться, але менш надійні. Кажуть, що Т5 треба брати після 2006 року випуску, тому що попередні мають не надійну коробку передач і ще якісь дефекти. Не знаю чи правда це. Питаюся тут, що краще брати, оскільки думаю що в цій гілці є досвідчені люди в цих питаннях.
бери Т4 останніх років випуску 2001-2003, дивись уважно кузов, може бути ржавчина, а так більше боків нема, просто діагностика мотора-ходової і камон!. По моторах : 1,9 - для роботи. 2,5 - для відпочинку.
Будеш брати 2.5 - бери 75кв, бо 65кв в обслуговуванні такі самі, тільки на ходу як 1.9. А 1.9 в обслуговуванні дешевший.
Польностью присоединяюсь, Т4 надежней, проще, несравнимо дешевле в запчастях. Т5 - комфортней, более легковой, что-ли. Не согласен про мотор 2.5 AJT(65 кВт). Действительно чуть меньше подхват, но на-а-а-много лучше чем 1.9. 1.9-овощ для работы. И еще - у 65 кВт самый большой ресурс из всего семейства.
От власне, що мені машинка потрібна не для роботи, а для відпочинку. Не збираюся багато їздити на ній, тому комфорт виходить на перше міце. Мав би достатньо грошей брав би мультивен, або на крайняк каравелу. А так доведеться щось грузове перероблене брати.
"Перероблене" так уе... смотрится. ИМХО-просто говно. А нащет Т4 или Т5-великолепные по ликвидности обе машинки-народ у нас любит VW , на Т4 дешовые з/ч но слабый двигатель- хотелось бы побольше прыти ему, у Т5-наоборот. Я бы брал Т4 мультивен-хорошее соотношение цены и качества.
В ответ на: машинка потрібна не для роботи, а для відпочинку. Не збираюся багато їздити на ній, тому комфорт виходить на перше міце. Мав би достатньо грошей брав би мультивен, або на крайняк каравелу. А так доведеться щось грузове перероблене брати.
Т5 намного дороже будет как в стоимости, так и в обслуге! Но конечно намного(!) комфортнее!
Брал Т5 б/у. на спидометре было 20тк. г.в.2004 счас 70 т.к за это время поменял стойки стабилизаторов обе. опоры табилизаторов задние. перепресовали левые сайлеты передние. но учитывая наши дороги считаю это нормально. расходные материалы не считаю, хотя могу ;-)
Про Т4 или Т5 ты пока сам подумай. потом подсказать что лучшее всегда сможем! Можешь зайти в наш автоклуб, там продавали клубни свои авто глянь мож чего то присмотришь или можешь заказать у нас человек тож этим занимаеться, сайт есть у меня в подписи, если чего не понятно буит пиши!