Завтра через ремонт перекриють 20 київських вулиць і Московський міст Київ.proUA.com / 02.04.2010 12:21 Комунальна корпорація «Київавтодор» обмежила рух по 20 вулицях і Московському мосту 3 квітня. Про це повідомила прес-служба корпорації, передають «Українські новини».
Зокрема, рух частково буде обмежений по вулицях Гайдара, Ново-Пирогівській, Вересневій, Бальзака, Гамарника, Кутузова, Московській, Суворова, Старонаводницькій, Лук’янівській, Великій Кільцевій дорозі, Ігоревській, Борисоглібській, Хоревій, Андріївській, проспектах Комарова і Броварському, а також на Московському мосту.
Цього дня на вказаних вулицях корпорація проводитиме ямковий ремонт асфальтового покриття.
написано же обмежать, а не перекрыють. Не впервой, к чему паника?
написано же обмежать, а не перекрыють. Не впервой, к чему паника?
яка паніка? я скопіпастив заголовок інформагенства.
ну они конечно любители сенсаций
ога, только вместе с "обмэжать" еще тыщи дачников будут пытаться выехать из Киева, и вот тут то их ждет то самое "пэрэкрыють".
Не страшно! Хоть по 20 улицам можно ездить будет
Я думаю один день можно и потерпеть, что-бы потом хотя бы не ездить по ямама на этих улицах! Тем более перед пасхой не многие будут работать, и уж тем более не все поедут на дачу!
не ну че.. все верно.. на завтра как раз дождик передают.. че бы дороги не полатать в дождь.. а то еще вдруг нормально залатаются.. как жеж потом средства осваивать то..
да пока нет латают..
Алишера Навои латают прямо сейчас. По лужам прямо. Под дождем.
На Лесном щас тоже активно латают Жукова и другие, но учитывая наш не самый плотный траффик пробок это не создает И откуда только люди и техника взялась Оо
На Лесном щас тоже активно латают Жукова и другие, но учитывая наш не самый плотный траффик пробок это не создает И откуда только люди и техника взялась Оо
Ну как бы нонешний "неоднократно не сидевший" может и руку сломать если чего там не так.
Я как бы считаю что все наши политики г...ки, у меня половина родни за оранжевых, половина для голубых. Но моя подружка тоже подслушала разговор вчера пока стояла меня ждала на остановке, рядом латали дорогу, и дядька такой стоял толстый и на суржике волал в трубку "нам всим пи..ць, ты не поняв, якщо вин проиде завтра и це все побачить" "мени по..уй де ты визьмешь, я тоби сам все поотриваю якщо завтра вин там проиде и все побачить" и в таком плане дальше Так что от новых метел пока толк есть
Так что от новых метел пока толк есть
толк в чому? в показусі захляпування калюж бітумом до наступної фури/дощу? чи в совковому колєнопрєклонєнію перед чиновником або мєнтом?
толк в чому? в показусі захляпування калюж бітумом до наступної фури/дощу? чи в совковому колєнопрєклонєнію перед чиновником або мєнтом?
А ти пропонуєш не займатись показухою, а гратись в демократію (як це робили 5 років до цього моменту) Та нехай хоч яйця повідривають "керівникам", у нас люди тільки з під палки працюють, по іншому не можуть. Я на мене, нехай і показухою виправляються...
А ти пропонуєш не займатись показухою, а гратись в демократію (як це робили 5 років до цього моменту) Та нехай хоч яйця повідривають "керівникам", у нас люди тільки з під палки працюють, по іншому не можуть. Я на мене, нехай і показухою виправляються...
бек ін юесесар.... скатернтиною доріжка
бек ін юесесар.... скатернтиною доріжка
Ви мене дивуєте, камраде. Начебто зараз у нас цілковітий ЮеСеЙ і ніякого ознаку СРСРа нема взагалі.... смішно... Насправді в нас зараз самісінький СРСР, але без батога, який був невід'ємною деталлю його. Тому все і йде шкереберть...
Утром (03.04) ехал по Московскому. Никакая полоса не была перекрыта.