Ну как тебе сказать... У нас можно купить только калибра 4 мм - на него разрешение не нужно. Калибр 6 мм в той же Литве - в свободной продаже. По последствиям - шило. Пулька такого калибра легко пробивает кожу, вполне возможно что пройдет и в легкое если попадет между ребер. Так что последствия такой дырки можеш себе сам представить: после подобного ранения у человека останется достаточно сил и еще появится мотивация засунуть твой револьвер сам знаеш куда, так что мушку надо бы спилить. А потом раненый и умереть может, так что к последствиям еще и тюрма приплюсуется.
кому як грались ми якось Альфою 420(короткоствол).То мій знайомий з 20м! попадав в пробку з-під вина(класно хлопець стріляє),це щодо точності.шумний-да.Прикупив я якось підсилені патрони консервну банку ними пробиває навильот незнаю нормально це чи ні , швидкість кулі 220м/с пс: беру "для собачьок" я їх не стріляю,поки рука не підіймалась але після попереджувального пострілу розбігаються досить швидко. пспс: зустрічалось багато фукальщиків на флобік з заявами- фуфло,туфта,навіть джинси не проб'є,швидкість кулі взагалі ніяка.Ну я ы шуткував-пропонував спробувати,всі чомусь відмовлялись ,може погано пропонував?може треба було за таке шоу гроші заплатить?
А если тебе предложат попробовать попадание в задницу из обычной рогатки, шариком, ты согласишся? Рогатка гарантировано не пробъет твои джинсы
а мене за що у мене було щасливе дитинство і я знаю що деякі рогатки, досить сильно б'ють. я до того,що не знаючи суті розмови краще мовчки жувати а не про джинси теревеніти ,сподіваюсь зрозуміло написав?
А если тебе предложат попробовать попадание в задницу из обычной рогатки, шариком, ты согласишся? Рогатка гарантировано не пробъет твои джинсы
а мене за що у мене було щасливе дитинство і я знаю що деякі рогатки, досить сильно б'ють. я до того,що не знаючи суті розмови краще мовчки жувати а не про джинси теревеніти ,сподіваюсь зрозуміло написав?
Суть розмови тобі вже донесли! І краще жувати тобі, а не Сторейджу. Для розваг - так, то непогана іграшка. Але ніяк не для самозахисту! Тому, що зупиняюча сила флобера близька до 0. Пухнеш у нападника, а він піде на тебе далі і після цього у кращому разі той флобер забере й морду наб*є, а гірший варіант - тобі в засуне і ще декілька раз там бахне їм!
Я о том что даже в случае непробивания флобером джинсы будет больно, вот никто и не пожелал синяк заиметь на любимой заднице, даже за деньги. Совсем другое дело если на тебя лезет гопник обдолбаный, которому пофиг твоя пукалка. Он и на нож среагирует не сразу, не то что на шило.
Флобер себе купил чисто для тренировочной стрельбы(ибо из резинострела дороговато тренироватся по стрельбе).Для самообороны особо неподходит(разве что как подручное средство)Слишком маловат вес самой пули,даже при преличной скорости(типа досыпать пороха в капсуль)особого вреда непринесет(если конечно в голову не стрелять)... ИГРУШКА ДЛЯ СОВЕРШЕННОЛЕТНИХ