autoua
Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити

Письмо из исполнительной службый (2/2)

member
Киев
С нами с 18.08.2006

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: BodyRock]
      9 апреля 2010 в 18:01 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

я прочитал в законе про ГИС, что они могут требовать взыскание в течении 3 месяцев.
3 месяца истекают сегодня, а бумажку папик нашел в почтовом ящике, нигде о получении не расписывался. Забить?

в том законе написано что они письма шлют без уведомлений - простыми. - прочитай уж весь.

оспорь через суд или заплати свои 255грн. забъёшь - вылезет при Тех.Осм. - всё равно придёться шота делать...

Ну при ТО то ладна , а если с меня исполнительная требует за нарушения от 21 января 2009 (Визирь), 13 мая 2009 года (Сокол), при том что ТО в этом году я прошел нормально , ну плюс еще 28 августа снова Визирь , и 17 сентября ... что делать ?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
энтузиаст *
С нами с 13.03.2010

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: _dulin_]
      9 апреля 2010 в 19:52 Гілками

В ответ на:

Дело было так - 09.01.2010 мне выписали протокол на 255 грн. за проезд под знак. Долго расказывать, какие наши доблестные ГАЙцы не буду, все и так прекрасно это знают.
Постанову и протокол закинул в долгий ящик.
Вот на днях пришло письмо, теперь уже исполнительная служба просит не 255, а 510 грн.
Как быть?

Вам потрібно оскаржити постанову про відкриття виконавчого провадження.
1. Скарга до начальника ВДВС 2. Позов по КАСУ в Окружний суд.
Згідно ст. 308 КУпАП, якщо ви не заплатили штраф протягом 15 днів, то постанову ДАІ відправляє у виконавчу службу.
В порядку примусового виконавчого провадження з Вас будуть стягувати не тільки первинний штраф, а вже у подвійному розмірі, а також витрати на облік вашого порушення, витрати виконавців на стягнення штрафу.
Але відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження" державний виконавець, який відкрив виконавче провадження зобовязаний надати строк для добровільного виконання постанови - тобто оплати штрафу в тому розмірі який спочатку вказав інспектор. (за законом строк - до 7 днів).
Тому якщо постанова з виконавчої відразу в подвійному розмірі, то вона незаконна.

энтузиаст *
С нами с 13.03.2010

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: SergP]
      9 апреля 2010 в 19:59 Гілками

В ответ на:

В ответ на:

В ответ на:

я прочитал в законе про ГИС, что они могут требовать взыскание в течении 3 месяцев.
3 месяца истекают сегодня, а бумажку папик нашел в почтовом ящике, нигде о получении не расписывался. Забить?

в том законе написано что они письма шлют без уведомлений - простыми. - прочитай уж весь.

оспорь через суд или заплати свои 255грн. забъёшь - вылезет при Тех.Осм. - всё равно придёться шота делать...

Ну при ТО то ладна , а если с меня исполнительная требует за нарушения от 21 января 2009 (Визирь), 13 мая 2009 года (Сокол), при том что ТО в этом году я прошел нормально , ну плюс еще 28 августа снова Визирь , и 17 сентября ... что делать ?

Всі постанови про відкриття виконавчого провадження, які були винесені після спливу трьох місяців від дня винесення постанови про штраф є незаконні.
Їх всі вам потрібно оскаржувати в суд і до начальника вдвс.
Плюс подати позов про скасування всіх постанов даі про штрафи зафіксовані візирами, соколами, беркутами ці пристрої на той момент коли вас штрафували використовувались незаконно.

приверженец *
25 лет за рулем, Киев
С нами с 27.03.2008

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: justvis]
      9 апреля 2010 в 22:09 Гілками

В ответ на:

В порядку примусового виконавчого провадження з Вас будуть стягувати не тільки первинний штраф, а вже у подвійному розмірі, а також витрати на облік вашого порушення, витрати виконавців на стягнення штрафу.
Але відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження" державний виконавець, який відкрив виконавче провадження зобовязаний надати строк для добровільного виконання постанови - тобто оплати штрафу в тому розмірі який спочатку вказав інспектор. (за законом строк - до 7 днів).
Тому якщо постанова з виконавчої відразу в подвійному розмірі, то вона незаконна.

хороший ответ

имхо, в данной ситуации пойти оплатить штраф и с кислой рожей в ис: типа вот вы прислали, даже не догадывался, что у меня штраф был какой-то, оплатил, что государству должен, закрывай впровадження Закроют молча ! (ну, или хотя бы должны )

старый писатель ***
Киев
С нами с 08.10.2008

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: Denbora]
      19 апреля 2010 в 11:42 Гілками

вопрос по теме- постанова ГАИ от 9.01 была аннулирована судом 10 февраля. В марте лично занес в админпрактику решение суда- и на тебе, на днях пришло письмо исполнительной службы со ссылкой, что заявление ГАИ передано для исполнения 7 апреля.
так понимаю, что эти с@ки не вывели штраф из базы?

новичок
С нами с 27.11.2008

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: MrЮ]
      19 апреля 2010 в 13:19 Гілками

есть два простых совета,

1. Все квитанции, протоколы и чеки сохранять, если оригинала нет то копию.
2. Общаться с официальными структурами только письменно - ценное письмо с вложением.
(про квитанции с таких писем см.п.1)

мне тоже недавно пришла бумажка про прошлогодний, якобы не оплаченный, штраф
все правильно, только в номере протокола в одной цифре ошибка
так это хорошо, что у меня осталась и квитанция и копия протокола

так что, "больше бумаги - чище задница"

25 лет за рулем, Киев
С нами с 28.07.2008

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: _dulin_]
      19 апреля 2010 в 21:45 Гілками

В ответ на:

Дело было так - 09.01.2010 мне выписали протокол на 255 грн. за проезд под знак. Долго расказывать, какие наши доблестные ГАЙцы не буду, все и так прекрасно это знают.
Постанову и протокол закинул в долгий ящик.
Вот на днях пришло письмо, теперь уже исполнительная служба просит не 255, а 510 грн.
Как быть?

Оплатить, причём зайти в районную исполнительную службу( адрес есть на квитанции), заплатить по квитанции, занести им и в своё родное ГАИ ксерокопию, шоб больше не слали, вроде я так делал.

Иначе очередное ТО не пройдёшь

читатель
Черновцы
С нами с 29.04.2010

Re: Письмо из исполнительной службый [Re: Джипчер]
      29 апреля 2010 в 23:31 Гілками

Моя ситуація зі штрафом набрала вже червоного кольору! Прийшов лист з виконавчої:

Повідомляємо, що на виконанні у відділі знаходяться виконавчі документи ............. суду по стягненню з вас штрафу на користь держави.
У звязку з несплатою вами боргів відділ виконавч. сл. призначає опис та накладення арешту на майно боржника згідно виконав. докум. Опис відбудеться 12.05.2010.
Нач. ...Рв Умвс просимо направити працівників міліції для підтримки громадс. порядку при проведені виконавч. дій.
Нач. ПП Житлосервіс направити представника.
Всі витрати, повязані з проведенням виконавч. дій сплачуються боржником, та додатково буде оштрафовано на 340 грн.
Зявитись до ДВС 30.04.2010 для сплати штрафу.

Тепер по суті. Штраф 380 грн не сплачував принципово, вже пройщло 1 рік 4 місяці. Гайці склали за те що рухався без ближнього світла лівої фари в темну пору доби. Хоча насправді тільки смеркало 17.00, взимку - 2 січня. Але насправді, після зупинки гайцями я все виправив і показав що вже все в нормі, відійшов контакт (шоколадка). Далі вже можна було рухатись із світлом. Гайці давай писати протокол, нібито ви рухались без світла, що порушили ПДР. У протоколі я все розписав як було. Квитанції на штраф, мені на руки не виписали, і це був тільки другий день як ці штрафи були в силі. Потім вже (через місяць) приходили писульки від виконавчої. Оскаржувати було пізно, бо начебто пройшов термін подання до суду. Я на все забив і нікуди не звертався і не з"являвся. Тепер маю такі от неприємності.

В кого була така ситуація, чи хто знає щось, як можна вирулити з цього?
Як взагалі відбувається ця процедура опису і арешту? Які мої права?
Я приписаний у приватизованій квартирі, яка не є тільки моєю власністю (5 чол. на приватиз.). Які можуть бути підстави на те щоб описувати якесь майно в ній, якщо воно може бути не моєї власності? Чи можу я взагалі не відчиняти двері нікому, які можуть бути дальші міри правоохоронців? А чи взагалі тут я проживаю, можливо ця кв. здається? Що порекомендуєте, зі сторони правосуддя і взагалом як себе поводити, окрім того що піти і сплатити той штраф?
Дякую!

Autoua.netФорумЗакон, страхування та кредити
Додаткова інформація
0 користувачів і 16 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Rudenko, BorisB, Максим, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 8479

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія