Машина знята з обліку. видані тимчасові номерні знаки. Продати авто не получаеться. Термін дії номерних знаків закінчується. Зі слів ДАЙ - продовжити номера неможна.
Питання: чи можна після закінчення терміну, поставити машину на стоянку і в подальшому продати по біржовій угоді?
Судя по всему можно. Из приведенной ниже цитаты следует, что должна быть регистрационная карточка, а до какой даты она выдана - не важно. Что бы перестраховаться, подьедь на биржу и узнай - подпишут ли они биржевой договор на основании такой регистрационной карточки? Если подпишут - то новый владелец поставит на учет машину без проблем.
Для державної реєстрації транспортних засобів, що перебували в експлуатації і зняті з обліку в підрозділах Державтоінспекції, крім зазначених у цьому пункті документів, що підтверджують правомірність їх придбання, подається свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (технічний паспорт) та копія реєстраційної картки, що додається до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на пластиковій основі, з відміткою підрозділу Державтоінспекції про зняття транспортного засобу з обліку. Перед відчуженням, передачею зазначені транспортні засоби повинні бути зняті з обліку в підрозділах Державтоінспекції. Переобладнання (крім переобладнання для роботи на газових паливах), відчуження, передача права користування і (або) розпорядження придбаних транспортних засобів, не зареєстрованих у підрозділах Державтоінспеції, не допускається.
Тоже был в такой ситуации, до последнего был уверен что продлят, за 7 дней до окончания покупатель нашелся, и на бирже завирили что у него не 6 дней осталось а 10 (он там из-ща коммандировки не вписывался) - и проблем таки небыло, а гайци были.. Продлить могли раньше после заявления "У звязку из крызой не змиг продаты", сейчас канает только "У звязку из хворобою" ну и справки нужные, и не в ГАИ а через суд..
Так а в чем вопрос - на бирже тебе подтвердили, что сделку оформят. А в МРЕО потом должны зарегистрировать. Цитату из правил регистрации я тебе приводил. Может быть насчитают там еще какой штраф за просрочку и все. Но это все проблемы покупателя, т.к. регистрировать будет он в своем МРЕО по месту своей прописки.
В ответ на: Тоже был в такой ситуации, до последнего был уверен что продлят, за 7 дней до окончания покупатель нашелся, и на бирже завирили что у него не 6 дней осталось а 10 (он там из-ща коммандировки не вписывался) - и проблем таки небыло,
Это два разных срока: продавец на транзитах может ездить, емнип, 90 дней с даты снтяия с учета, а покупатель - 10 дней с момента покупки.
В ответ на: Тоже был в такой ситуации, до последнего был уверен что продлят, за 7 дней до окончания покупатель нашелся, и на бирже завирили что у него не 6 дней осталось а 10 (он там из-ща коммандировки не вписывался) - и проблем таки небыло,
Это два разных срока: продавец на транзитах может ездить, емнип, 90 дней с даты снтяия с учета
Запис в обліковій карті: "транзитні номера _______ знято з обліку для реалізації в межах україни протягом 60 днів ____________________" тому і стоїть таке питання - я якщо не реалізував протягом 60 днів то що? .... з біржою поспілкувався, але питання в тому щоб в останій момент на біржі не сказали - "ой, извините, вішел новій указ - не можем"
Ясно, що їздити не можу. Але скільки часу я можу її продавати????? місяць, рік, безтерміну - коли продам тоді і буде??????????7